Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Πατρίδα σε μια... παρτίδα!




Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Για αυτούς είναι απλά μιά... παρτίδα που πρέπει να κερδηθεί με κάθε τίμημα.. για εμάς είναι μιά και μοναδική Πατρίδα που πρέπει να την πάρουμε πίσω απ'τα βρώμικα χέρια τους..
Μιά Πατρίδα που πρέπει να κερδηθεί και να ανακτηθεί απο τον λαό της με κάθε τίμημα.. ως το τέλος... χωρίς καμμιά αναστολή απέναντι στην καταστολή. Και έτσι θα γίνει!

Οι διεφθαρμένοι τζογαδόροι του πολιτικού υπόκοσμου, οι προσκυνημένοι ιδιοτελείς υπάλληλοί τους και οι (παρα)στρατιωτικοί-ένστολοι μισθοφόροι που τους προστατεύουν και μας τους επιβάλλουν με τη βία, δεν  έχουν το ίδιο κίνητρο με εμάς.. Δεν έχουν καμμιά σχέση με εμάς.. γενικά! Ο αγώνας άνισος, αλλά το κίνητρο του δικαίου θα είναι ο τελικός ρυθμιστής αυτής  της αρρωστημένης σχέσης μίσους και αντιπαλότητας.. Κι άν τελικά επιδιώκουν το χάος και τον εμφύλιο, τότε ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους, έχοντας υπ' οψιν τους οτι οι προδότες είναι οι λίγοι και οι πατριώτες οι πολλοί!.. όπως επίσης οι (αν)αξιω-ΜΑΤ-ικοί  είναι οι λίγοι και οι Αξιωματικοί οι πολλοί!..

Κι έτσι είναι πάντα σε μια χώρα με ένδοξη Ιστορία.. Ας μην αυταπατώνται λοιπόν τα σάπια πολιτικά απόβλητα του (κακού) παρελθόντος-κάθε χρώματος και.."ιδεολογίας"-και κυρίως, εκείνοι που κατάφεραν, με δόλο και απάτη, να γίνουν κυρίαρχοι της εξουσίας!..
H παρτίδα των τζογαδόρων θα χαθεί.. Η Πατρίδα των Ελλήνων θα κερδηθεί!

Είναι λίγος.. ελάχιστος πλέον ο καιρός τους -και το ξέρουν καλά!


Ανδρέας  Τσουκαλάς  ©

Δεν υπάρχουν σχόλια: