Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τίποτα δεν μπορεί να προέλθει από το τίποτα...




Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Τίποτα δεν μπορεί να προέλθει απο το τίποτα.. Μόνο τιποτολογίες απο τιποτένιους.. 
Αυτοί οι.. απαξιωτές και απαξιωμένοι.. εξευτελιστές και εξευτελισμένοι.. παράφρονες -"σοφοί" και .."πεφωτισμένοι" - σκοταδιστές!.. Ναι, τίποτα δεν μπορεί να προέλθει απο το τίποτα... κι όμως.. η ανοχή αντέχει να στέκει εκεί ακόμα, μή ανεχόμενη τον.. εαυτό της!... 


Εμείς είμαστε οι τρελλοί... Οι άλλοι είναι οι παρανοϊκοί που προσπαθούν να υποβιβάσουν την τρέλλα μας... Ευτυχώς αυτοί είναι οι λίγοι και γνωστοί πολιτικοί του υποκόσμου, βασταζόμενοι απο εναν κομματικό στρατό υποτελών αχυρατόμων σε νευραλγικούς θεσμικούς τομείς που τους πλαισιώνουν, και εκ του ασφαλούς, με εκβιασμούς, απειλές και βίαιη καταστολή ταλαιπωρούν τις ζωές μας -ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια των κοσμογονικών αλλαγών, που άρχισαν να συμβαίνουν αφ' ότου έπεσαν οι μάσκες ..

Εμείς, σαν γνήσιοι τρελλοί και με φιλότιμο, υπόδειγμα ανοχής και αντοχής, έχουμε φτάσει πλέον στο "ως εδώ και μη παρέκει". Και τώρα πλέον ωρίμασε ο καιρός για ένα ακόμα βήμα, λίγο πέρα απο την τρέλλα..  θα τους βοηθήσουμε να κλείσουν τις βαλίτσες τους και να πάει ο καθένας τους εκεί που ανήκει... να θερίσουν ό,τι έσπειραν, να τους αποδοθούν τα ανάλογα των κατάπτυστων πράξεών τους, και να  καταλήξουν επάξια στο τίποτα της Ιστορίας, γιατί ακόμα και από το "τίποτα" έχουν αποδειχθεί κατώτεροι!

Γιατί η Ελλάδα είναι η χώρα των τρελλών και μας ανήκει και δεν διαθέτει χώρο στους παρανοϊκούς, επειδή αυτοί... είναι επικίνδυνοι. 
Άλλωστε το έργο τους τέλειωσε εδώ και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο εκτός από ...τιποτολογίες! 
Δεν έχουν ούτε καν γλειφιτζούρια να προσφέρουν σε εκείνους τους αυλικούς τους που ανέκαθεν και εκ πεποιθήσεως υπήρξαν λάτρεις του γλειψίματος...  με το αζημίωτο!

Άντε να σκουπίσουμε, να καθαρίσουμε, να συμμαζέψουμε αυτό το κράτος και να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμησή μας!  

Η ώρα είναι ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: