Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλευτές - Θεατρίνοι κάτω της μετριότητας!





Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Οι ηθο(κακο)ποιοί (σα)βούροι έλαμψαν πάλι, μέσα στο σκοτάδι της σύγχισης του μυαλού και των προθέσεών τους... στη μετριότητα και την μικρότητά τους: Ως... "βουλευτές".. αποδείχθηκαν μέτριοι ηθοποιοί!.. Αλλά.. ως μέτριοι ηθοποιοί.. αποδείχθηκαν κάτω του μετρίου "βουλευτές"!..
Και - όπως ήταν απολύτως φυσικό και αναμενόμενο - κατάπιαν τη γλώσσα τους, τις μεγαλοστομίες τους, την αξιοπρέπεια και την συνείδησή τους, ακόμα μιά φορά, στο δρόμο που ήδη χάραξαν και οι άλλοι, οι γνωστοί μας πλέον, της συνομοταξίας των φθηνών ανδρείκελων της ξεφτίλας! Θλιβεροί, γονυπετείς προσκυνητές της ...καρέκλας, του υπερ-παχυλού μισθού και των εξωφρενικών προνομίων τους! (για πόσο ακόμα όμως;;;). 
Η προσφιλής ατάκα αυτών των ...εκφραστών της μετριοτητας είναι συνήθης και πάντα ίδια: "Θα δώσω μία ακόμα ευκαιρία στην κυβέρνηση!", λες και η "κυβέρνηση" έχει ανάγκη την "ευκαιρία" τους. 
Πάντως, αν είχαν να δώσουν μια ευκαιρία, επέλεξαν να τη δώσουν στην κυβέρνηση για ακόμα μια φορά αντί να τη δώσουν στο λαό που τους υπεραξίωσε με την ψήφο του. Και ίσως τότε αυτός ο λαός, χάρη στη δική τους "ευκαιρία" να μπορούσε να απαλλαχθεί από μια τέτοια κυβέρνηση και εκείνοι να αποκτούσαν έστω κι ένα μικρό δικαίωμα στην εξιλέωση. Ας μείνουν λοιπόν προσκυνημένοι γονυπετείς στα αφεντικά τους και κατάπτυστοι από το λαό τους ...σύμφωνα με την επιλογή τους.
Τελικά... δεν υπάρχει ούτε ένας!.. Ούτε μία!.. Κανείς!!! Ούουουουουστττττ γελοία ανθυπανθρωπάρια!!!!

Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Δεν υπάρχουν σχόλια: