Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας (ΙΙ)




Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Ένα θλιβερό Πολιτικό προσωπικό, πολιτικά και ηθικά ανίκανο και ανεπαρκές να σταθεί στο ύψος των ειδικών και εξαιρετικά δυσμενών περιστάσεων που αντιμετωπίζει η χώρα... Γατζωμένο με νύχια και με δόντια στους αμφιλεγόμενους, και πάντως όχι "καθαρούς" σκοπούς του, αλλά και εγκλωβισμένο στη μοναξιά της εξουσίας. Επιμένει και μένει, παρά τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Κι αυτό είναι προφανές και κοινά αποδεκτό, ακόμα και απο τις δικές του, "αγορασμένες" εταιρίες δημοσκοπήσεων, ακόμα κι απο τη θεαματική στροφή των ίδιων των δικών του "αγορασμένων" μεγαλοδημοσιογράφων!... 
Κατακραυγή απο παντού. κι όμως! Επιμένει και μένει.. ακόμα! Κι όσο επιμένει και μένει, τόσο πιο πολύ συρρικνώνεται καθημερινά... βαδίζοντας πλέον σε ένα κακοτράχαλο - σχεδόν άβατο πια- μονοπάτι, με την πυξίδα του να έχει κολλήσει σταθερά στο σημείο που δείχνει την ολοσχερή φθορά, την αποσύνθεση και το άδοξο και οδυνηρό τέλος!... Οι παράνομες φοροληστρικές επιδρομές, το πλιάτσικο και οι μεγαλοστομίες του δεν έχουν να του προσφέρουν πιά τίποτα! Όφελος μηδέν!


Το Πολιτικό Προσωπικό αυτής της χώρας ξεγελά τον εαυτό του... Θέλει να πιστεύει οτι έχει ακόμα τον ίδιο αριθμό οπαδών! Θέλει να αυταπατάται δηλώνοντας ατυχώς, οτι ο Ελληνικός λαός είναι μαζί του!!!.. Αλλά... ουδείς εξ όσων το αποτελούν, ούτε ένας, δεν υπάρχει που να πιστεύει οτι μπορεί σήμερα να σταθεί στην πλατεία Συντάγματος να μιλήσει σε λαϊκή συγκέντρωση και να εξαγγείλει πρόσωπο με πρόσωπο τις θέσεις του! Κανείς! Αντίθετα, όλοι τους έχουν αυξήσει δραματικά την προσωπική τους αστυνόμευση, και φρουρούμενοι κυκλοφορούν απο τη Βουλή στο γραφείο τους, αλλά και... στο σπίτι τους! (Λυπάμαι για τις οικογένειές τους, πραγματικά, που δεν τους φταίνε σε τίποτα και δεν τους αξίζει να ζούν τέτοια ζωή, στην καθημερινή αγωνία και ανασφάλεια.. αλλά κυρίως, της λαϊκής κατακραυγής που γίνονται αποδέκτες, ακόμα κι απο τον στενό τους περίγυρο!)

Το Πολιτικό Προσωπικό αυτής της χώρας γνωρίζει οτι ο καιρός του είναι πλέον μετρημένος, μέρα τη μέρα, λίγες μέρες ακόμα, ένας-δύο μήνες.... ποιός ξέρει.. Ίσως να εξαρτάται και απο το γεγονός οτι υπάρχουν ακόμα οι γνωστοί -λίγοι- παρατρεχάμενοι/συνδιαπλεκόμενοι, κερδοσκόποι και καιροσκόποι, βδελυρά γεννήματα αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος, και για όσο το Πολιτικό Προσωπικό θα διαθέτει κονδύλια να αγοράζει τις συνειδήσεις τους, να προσφέρει ακόμα και σε..."εκλεκτούς" άρχοντες-θεσμοθεσίτες τα κατάλληλα δέλεαρ της υποταγής, της συναίνεσης στις παρανομίες του, της φίμωσης, της σιωπής και της ... επι μισθόν -και μόνον- αφοσίωσης.... και- κυρίως- όσο ακόμα θα είναι σε θέση να συντηρούν οικονομικά τις ...γνωστές διμοιρίες καταστολής, που, προς θλιβερή διαπίστωση του Ελληνικού λαού, το κατάντησαν πλέον ένα σώμα παραστρατιωτικών μισθοφόρων, αγνώστου προέλευσης, καταγωγής και ποινικού μητρώου... και ο νοών νοήτω!.. Σ' αυτούς -και μόνον σ' αυτούς- οφείλει αυτό το κατάπτυστο και σάπιο πολιτικό σύστημα την παράταση ζωής του! Όταν το βουλευτικό σώμα χρειάζεται την προστασία ολόκληρου στρατού καταστολής  (παραστρατιωτικών μισθοφόρων)  για να μεταβεί στη Βουλή των Ελλήνων, τη στιγμή που έξω απ' τη Βουλή διαδηλώνει ολόκληρος λαός 500.000 Ελλήνων αγανακτισμένων Πολιτών, τότε όλα τα πιό πάνω λεχθέντα αυτόματα επιβεβαιώνονται, χωρίς να χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα!


Όταν το ένδοξο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αυτοκαθαρθεί και διαχωριστεί απο τα δολοφονικά αυτά εξωγενή στοιχεία που έχουν επιστρατευτεί και ενσωματωθεί κάτω απο τις ειδικές έκτακτες συνθήκες (σύμφωνα με τις αποφάσεις του Πολιτικού Προσωπικού), όταν τις στολές της Ελληνικής Αστυνομίας θα τις φορούν και πάλι μόνο Αληθινοί Έλληνες, γνήσια παιδιά, γυναίκες και άνδρες των Ελληνικών Οικογενειών, τότε... εκείνη θα είναι και επίσημα η οριστική ημέρα του τέλους αυτού του Πολιτικού Προσωπικού!..

Και επειδή το Πολιτικό Προσωπικό αυτής της χώρας φροντίζει -συνήθως επιτυχώς- να σπέρνει παντού δήθεν ειδήσεις, που μόνο στην τρομοκρατία του λαού  στοχεύουν, διαδίδοντας μέσω των γνωστών και κρυφών φερεφώνων του οτι είναι αποφασισμένο να επιμείνει και να μείνει ως το τέλος της "αποστολής" του, "ακόμα κι αν χρειαστεί να χυθεί αίμα" (!!!), το μόνο που καταφέρνει είναι απλώς να κάνει έντονα έκδηλη την αδυναμία και τη λύσσα που το διακατέχει, και που φυσικά έχει να κάνει με την συνειδητοποίηση του ορατού πλέον τέλους του!
Και επειδή, επίσης, το Πολιτικό Προσωπικό, μέσα στο παραλλήρημα του θράσσους του και σε συνέχεια των προκλητικών απειλών του εναντίον του ..."εχθρού" λαού, χρησιμοποίησε κάποτε φραστικά, ακόμα και τα... τάνκς, δια στόματος κάποιου Πάγκαλου, γνωστού σε αυτούς που το αποτελούν, σε προσπάθεια να τρομοκρατήσει εμπλέκοντας τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και αφήνοντας να εννοηθεί οτι είναι με το μέρος τους και εναντίον του λαού, χμ!... Οι Έλληνες Πολίτες στέλνουν το μήνυμα σ' αυτούς τους πολιτικούς τρομοκράτες, οτι άν τυχόν θα χρειαστεί η επέμβαση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε κάθε περίπτωση, ας είναι σίγουροι, θα είναι για να προστατεύσει τον Ελληνικό λαό -και μόνο- απο κάθε βίαιη επιβολή και απειλή, καθώς και -πρωτίστως- τα σύνορα της Ελλάδας και την εδαφική της ακεραιότητα, απέναντι σε κάθε εχθρό, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους και το αίμα τους μέχρι τελευταίας σταγόνας!   Ας κρατήσουν λοιπόν αυτό το μήνυμα γιατι θα τους χρειαστεί - ενδεχομένως- και για να τους θυμίζει τον όρκο του απλού Έλληνα Στρατιώτη και Αξιωματικού, σε αντίθεση με τους "δικούς" τους και επίορκους (αν)αξιω-ΜΑΤ-ικούς!!!

«Ό, τι κι αν κάνουν θα νικήσουμε – ο κόσμος μας ανήκει. Το μέλλον είναι μες στην τσέπη μας σαν το κλειδί του σπιτιού μας».  ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ
Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Δεν υπάρχουν σχόλια: