Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"ΚΡΑΤΟΣ" και ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!





Η Ελλάδα, κατα την κοινή διαπίστωση του λαού της πλέον, έχει πέσει στα χέρια ανάλγητων, διεφθαρμένων και ανάξιων πολιτικών.. 
Κατακτητές της εξουσίας, θωρακισμένοι με την προμελετημένη "βουλευτική ασυλία" και την ανομία του "νόμου περι μη ευθύνης" τους, αυτοί οι άσυλοι ιερόσυλοι, ανεύθυνοι καιροσκόποι και τυχοδιώκτες της πολιτικής προδοσίας, που κατέλυσαν μεθοδευμένα κάθε άλλη εξουσία, κάθε Αρχή σ' αυτό τον τόπο. Αφαίρεσαν το ξίφος απο το δεξί χέρι της Δικαιοσύνης και τη ζυγαριά απ'το αριστερό της χέρι. Κι η Δικαιοσύνη, δεμένη χειροπόδαρα απο τα κομματικά όργανα που έχουν παρεισφρύσει τεχνηέντως στα σπλάχνα της, στέκει ακίνητη στον πάσσαλο της αιχμαλωσίας της και απλά αρκείται να κρυφοκοιτάει μέσα απ'το μαντήλι που δένει τα μάτια της.. Θλιβερός θεατής καθημερινών εγκλημάτων, βυβισμένη στην αδράνεια, στο βαθύ σκοτάδι της σύγχισης, στην άρνηση του Μεγάλου της Εθνικού Καθήκοντος...

Το Ελληνικό Σύνταγμα ανίσχυρο και ανυπεράσπιστο, στερούμενο ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου απο αδιάφθορους πατριώτες δικαστικούς, να θυμίζει επαναστάσεις και αίμα αυτού του "ευκολόπιστου και πάντα προδομένου λαού", αλλά και τους όρκους εκείνων που τους ανατέθηκε να το σέβονται και να το προστατεύουν.. οι σημερινοί απαξιωτές του, επίορκοι της Δικαστικής και της Εκτελεστικής Εξουσίας.. Το διεφθαρμένο και προδοτικό κράτος των επίορκων "αιρετών", των Αρχόντων της ιδιοτέλειας και των μισθοφορικών δυνάμεων καταστολής να το προστατεύουν, έχει καταφέρει να θωρακιστεί και να παρουσιάζεται προκλητικά και ξεδιάντροπα ως.. "απόρθητο φρούριο" μιας μεγάλης συμμορίας βάρβαρων κατακτητών, πριν αποφασίσει και στην πράξη να διαχωρίσει τον εαυτό του απο τον.. "εχθρό λαό", και να τον καταστέλει αδιακρίτως και με μίσος που περισσεύει, κάθε φορά που αυτός ο εχθρός λαός τολμά να ορθώσει το ανάστημά του εμπρός σε αυτό το κτήνος, το θηρίο που, όποτε γουστάρει, κάνει επιδρομές και σχίζει σάρκες, καταβροχθίζοντας κάθε τι που κινείται και αντιστέκεται.. και μετά απο κάθε πλιάτσικο, πίνει το αίμα των θηραμάτων του, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με ηδονή και θριαμβολογώντας για την επικράτησή του, κάτω απο τις επευφημίες των χειροκροτητών του, στα μεγάλα τραπεζώματα στα σαλόνια της αθλιότητας και στους ναούς των αλλόφυλων..
Είχαμε συνηθίσει να θεωρούμε τις έννοιες "κράτος" και "χώρα" (όπου "χώρα" νοείται ο Λαός) ως έννοιες ταυτόσημες, αδιαχώριστες και ομότιμες.. ΛΑΘΟΣ!
Και σήμερα, διαπιστώνουμε καθημερινά την πικρή αλήθεια αυτού του λάθους, όπου το κράτος διαχωρίζει τα συμφέροντά του, στηρίζοντας τους τοκογλύφους που είσέβαλαν με τη βία στον τόπο μας, και με την συναίνεση και συνέργειά του, απαιτώντας την "άμεση καταβολή" της ζωής μας στα ταμεία της διαφθοράς τους.. και με τόκο!..
Ο λαός είναι αυτός, που με τη βούλησή του και την ψήφο του, ανέθεσε στους πολιτειακούς "αιρετούς" και στους τοπικούς "άρχοντες" την εντολή δημιουργίας ενός κράτους, με την έννοια της οργάνωσης, της τάξης και της εξασφάλισης του, και με την απαίτηση, ναι, απαίτηση, να εγγυηθεί για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την Ευημερία, την Ειρήνη και τη Διαφύλαξη της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας αυτού του Έθνους, λαμβάνοντας εγγυήσεις και δεσμεύσεις, προερχόμενες απο τον πολιτικό λόγο και τις υποσχέσεις των επίδοξων αιρετών.. 
Ο λαός λοιπόν υπάρχει ως ηθικός αυτουργός της δημιουργίας του κράτους, το οποίο του ανήκει δικαιωματικά. 
Αυτό το κράτος σήμερα, σαν μια συμπαγής μάζα και με όπλο του την εξουσία που του παρασχέθηκε, με την ανέχεια, την αδιαφορία και την συναινετική διαπλοκή ορισμένων ομάδων λαού, που, αντί ανταλλάγματος, ιδιοτέλειας και βολέματος ενσωματώθηκαν στους μηχανισμούς του, εγκλωβισμένοι σε μια σχέση υποτέλειας, υποδούλωσης και αλληλεξάρτησης, και αποτελώντας τον άλλο πυλώνα στήριξης αυτού του αρρωστημένου πολιτικού προσωπικού, εδραίωσε το καθεστώς της απύθμενης διαφθοράς, του παράνομου πλουτισμού με απίστευτες μίζες και υπεξαιρέσεις του δημόσιου χρήματος, προς όφελος του ίδιου και του ψηφοθηρικού "στρατού" του που διαρκώς και μεθοδευμένα αυξανόταν δυναμώνοντας αυτή την συμπαγή μάζα και εναντίον του κυρίαρχου λαού.. 
Έτσι, οι όροι, οι έννοιες και οι δυνάμεις ανατράπηκαν.. ή μάλλον.. αντιστράφηκαν!..
Το θηρίο του κράτους, με τα χρόνια και τους "έξυπνους" χειρισμούς, με τη βοήθεια όλων των συνδιαπλεκομένων του, ενδυναμώθηκε, κατέστη πανίσχυρο και έτοιμο την κατάλληλη στιγμή και με την αίσθηση του "ανίκητου", τράβηξε τη μάσκα απ'το "πρόσωπό" του, και πίσω απο το προσωπείο του φάνηκαν ξεκάθαρα οι κτηνώδεις προθέσεις του, και απροκάλυπτα έθεσε σε λειτουργία τα "μεγαλεπίβολα σχέδιά" του, που δεν είναι άλλα απο την ισοπέδωση και εξαθλίωση του λαού, θεωρώντας τον ως ένα "πεδίο βολής" για ελεύθερους σκοπευτές που "πυροβολούν" την αξιοπρέπειά του, τον πατριωτισμό του και τα όνειρά του και το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, κατα βούληση!.. τη βούληση των εκατομμυριούχων βουλευτών του διασυρμού και της απάτης, της σχιζοφρένειας και της αναλγησίας.. 
Ζούμε ημέρες "ακύρηχτου" πολέμου.. Κράτος εναντίον Κοινωνίας.. το βιώνουμε στο πετσί μας, καθημερινά.. Δεμένοι κι εμείς χειροπόδαρα στον πάσσαλο των βασανιστηρίων απο τους αλλόφυλους μισέλληνες που το διοικούν.. Με αθέμιτες, επαίσχυντες, διαβολικές μεθόδους επικράτησης που σκαρφίζονται τα σατανικά μυαλά τους..
Αυτόκλητοι και αυτοαποκαλούμενοι "τιμωροί" αυτού του Έθνους..
Ίσως και να αξίζουμε αυτή την "τιμωρία", μέχρι να ενστερνιστούμε σε βάθος το κακό που κάναμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στις οικογένειές μας ως λαός, ως κοινωνία που μπόρεσε διαιρεμένη απο "ιδεολογίες" της δεκάρας", απο.. "εαυτισμό" και υποτέλεια, απο συνδιαλλαγές με διεφθαρμένους σε εξουσιαστικές καρέκλες, απο υπεραξίωση των ματαιόδοξων εραστών της δύναμης της εξουσίας που μας υπέτασσαν εκούσια με "θα" εξαγοράζοντας συνειδήσεις, που ηθελημένα και ματαιόδοξα κι εμείς ενταχθήκαμε στο στρατό τους συνειδητά, ως "στρατολογημένοι προνομιούχοι" των μοχθηρών τους προθέσεων..

Ίσως και να αξίζουμε αυτή την τιμωρία.. Αλλά ας ξέρουν κι εκείνοι  που κρατούν (ακόμα) στα χέρια τους αυτό το "κράτος", οτι έρχεται η δική τους σειρά.. γιατί πολλοί επίδοξοι κατακτητές πέρασαν, στάθηκαν για λίγο ή πολύ, διαπότισαν τον ουρανό της Ελλάδας με το άκρατο μίσος τους, εκτόνωσαν όλα τα κτηνώδη ένστικτα και απωθημένα τους επάνω σ' αυτόν τον ειρηνικό λαό, έκαναν στυγνά εγκλήματα με στόχο να τον αφανίσουν και να εξαφανίσουν αυτό το Εθνος απ΄τον χάρτη, αλλά.. κανείς δεν το κατάφερε, κανείς δεν άντεξε να μείνει και να εγκατασταθεί για πολύ.. και μάλλον διώχθηκαν ντροπιασμένοι!.. 
Η Πατρίδα αυτή, έχει απο κατασκευής της ένα θωρακισμένο οργανισμό, που αποβάλλει κάθε ξένο σώμα στις αποχετεύσεις του κόσμου, επιστρατεύοντας κάθε φορά που χρειάζεται, και στην κατάλληλη στιγμή, τα πιο δυνατά και ανίκητα αντισώματα! Δεν διδαχθήκατε τίποτα απο την Ιστορία;;;

Το "κράτος" της βουλευτικής σας ασυλίας και ασυδοσίας, το κράτος της "μή ευθύνης" και της δουλοπρέπειας σε ομοίους σας αλλόφυλους μισέλληνες που υπηρετείτε γλύφοντας εκεί που φτύνετε και σέρνεστε δουλικά, τιμώντας άξια το κατάπτυστο υπαλληλίκι σας υπο τις διαταγές μιάς συμμορίας υπαλλήλων λογιστών ευρωπαϊκών και εγχώριων τραπεζών, αυτό το ανάλγητο "κράτος" που προμελετημένα και με πολύ κόπο δημιουργήσατε, θα διαλυθεί στα "εξ ών συνετέθη", γιατι πολύ απλά, δεν ήταν ποτέ ιδιοκτησία σας και δεν σας ανήκει!

Και μετά τη διάλυση, αυτός ο λαός θα θεωρήσει πρώτιστο και προσωπικό του καθήκον την προς παραδειγματισμό τιμωρίας σας, και θα σας αποδώσει τις ποινές που δικαίως σας αναλογούν, στον καθένα και την κάθε μία απο σας, στο μέτρο που σας αναλογεί.. το ξέρετε ήδη, όσο κι αν τρέμετε στην ιδέα και μόνο, και δεν θέλετε ούτε να το σκέφτεστε!.. 

Και μετά τη διάλυση του κατασκευασμένου "κράτους" σας, αυτός ο λαός θα μαζέψει τα λάθη του, θα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης του, θα διδαχθεί και θα συμπεριφερθεί πιο ώριμα, ίσως επιτέλους κατανοήσει την ανάγκη ενός πιό συλλογικού τρόπου σκέψης, ίσως ακόμα και να καταφέρει να θέσει την ανθρωπιά πάνω απ'τον άνθρωπο, και εν τέλει, θα καταφέρει να αποφασίσει με σοφές επιλογές, το σε ποιούς θα αναθέσει αυτή τη φορά την ευθύνη δημιουγίας ενός νέου κράτους, το κράτος που θα του αξίζει, δημιουργώντας, όμως, αυτή τη φορά, μια κοινωνία τόσο συμπαγή, που σε περίπτωση που θα υποπέσει ξανά σε λάθος επιλογές, οπου θα βρεθεί σε μια παρόμοια θέση να αντιμετωπίσει ένα κράτος που θα αποδειχθεί ανάξιο και λίγο, καμμιά δύναμη να μην μπορεί πλέον να σφετεριστεί την εξουσία και να καταστείλει την λαϊκή του κυριαρχία, ούτε να επιφέρει τριγμούς, διαιρέσεις και  διαρρήξεις σε μια τέτοια συμπαγή κοινωνική Δύναμη! 

Κι αν αυτά ακούγονται ρομαντικά, έως και.. ανέφικτα, ας θυμηθούμε την Ιστορία: 
Έτσι συμβαίνει σε έναν λαό που αναγεννιέται μέσα απο τα αποκαϊδια, κάθε φορά που καταφέρνει να βγεί ζωντανό, αλλά βαρειά πληγωμένο απο μιά απόπειρα γενοκτονίας του, μέσα απο έναν αθέμιτο, αισχρό και καταστροφικό πόλεμο..



Δεν υπάρχουν σχόλια: