Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

To μεγαλειώδες "ΟΧΙ" του λαού - 28η Οκτωβρίου 2011





Τα αμετανόητα πολιτικά καθήκια, κάθε φορά απέναντι στην οργή του λαού, ξεγυμνώνονται όλο και περισσότερο, βγάζοντας τα προσωπεία τους. 


Σήμερα, 28η Οκτωβρίου, ημέρα εθνικής επετείου, μια μεγάλη ιστορική και συμβολική ημέρα, έλαβαν πανελλαδικά το μήνυμα που τους αξίζει! ...

Η αμηχανία αυτών των πολιτικών ανδρείκελων, αλλά και το σοκ που υπέστησαν, από τον πρόεδρο της δημ(ι)οκρατίας (αυτό το θλιβερό κουρδιστό γεροντάκι της σιωπής και της απραξίας) μέχρι και τον τελευταίο βουλευτάκο του συρμού και του διασυρμού, αν και αναμενόμενο, εντούτοις ξεπέρασε τις πιο εφιαλτικές τους προβλέψεις... 

Τόλμησαν αυτά τα πολιτικά καθήκια, για ακόμα μία φορά στα πλαίσια της γελοιοποίησης τους, να εκφράσουν λόγο αντίδρασης, και με την προκλητική αλαζονεία που τους διακρίνει, να αποπειραθούν και πάλι να διασπείρουν τον διχασμό και τη διαίρεση: Τόσο προβλέψιμοι, τόσο γελοίοι!
Τόλμησαν αυτοί οι γερμανοτσολιάδες (όλοι ανεξαιρέτως, γιατί όλοι ανήκουν στο ίδιο κοπάδι) της κομμα-ντατούρ εδώ, οι εντολοδόχοι των γερμανών διοικητών αυτής της χώρας (δυστυχώς), να απαξιώσουν όλη αυτή τη συσσωρευμένη, αυθόρμητη και ενοποιημένη λαϊκή δύναμη εναντίον τους, και με αναλγησία και με θράσσος που τους περισσεύει, μίλησαν για "κατάλυση των θεσμών από μεμωνομένες ομάδες που στοχεύουν στην κοινωνική αναταραχή" ...Πόσο γελοίοι!...
Τόλμησαν να μιλήσουν για "κατάλυση της εθνικής ενότητας" και για "ντροπή για την αμαύρωση αυτής της σπουδαίας ημέρας μνήμης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας" ...Πόσο αλαζόνες!...
Υπήρξαν και εκείνοι που  μίλησαν για "αδράνεια της κυβέρνησης" στέλνοντας πυρά στον υπεύθυνο υπουργό, εκείνο το γνωστό ΕΦΕΕ-τζή, που δεν φρόντισε για την περιφρούρηση (και για να ακριβολογούμε, εννοούν την καταστολή) με τα γνωστά ένστολα πιονάκια του που επιμένει να τα αποκαλεί... ΜΑΤ!
Τελικά αυτό το "κράτος" για τις μετακινήσεις και τις εκδηλώσεις του χρειάζεται μεγάλες δυνάμεις προστασίας από διμοιρίες των ...ΜΑΤ. 
Αυτό είναι η περίτρανη απόδειξη της ..."νομιμοποίησής" του!

Μαθητές μούτζωσαν βουλευτή στη Λάρισα. (Πηγή apospasma.gr)
Το γνωστό, προβλέψιμο και μισητό (παρα)κράτος των εντολοδόχων, σε όλο το μεγαλείο της αθλιότητας και της γελοιότητάς του:
Αυτό που τολμάει με θράσσος να εντάσσει τον εαυτό του στην έννοια "Έθνος"!!!
Αυτό που τολμάει να παρομοιάζει την μόλις χθες "προσφορά σωτηρίας" προς το λαό, με το ήθος, την αγωνιστικότητα, τον ηρωϊσμό και την αυταπάρνηση των ηρώων του '40!!!

Μαθητές μούτζωσαν βουλευτή στη Λάρισα. (Πηγή apospasma.gr)
Μόλις χθες οι ΓΑΠόσαυροι και οι χειροκροτητές τους κατάφεραν το... "μεγάλο επίτευγμα": Να πουν το μεγάλο "ΝΑΙ" στα αφεντικά τους και να... "σώσουν" τους εαυτούς τους και τις τράπεζες τους, δηλαδή τα αφεντικά τους, με περισσή επαγγελματική υπευθυνότητα!...
Ύστερα γύρισαν στην "αποκία" τους εδώ (τρομάρα τους!), για να μας πούν ότι έσωσαν για ακόμα μια φορά τον τόπο, χάρη στις θυσίες του λαού, με διαγγέλματα και διαβάζοντας κείμενα γραμμένα στα greeklish - ως συνήθως - και διαχέοντας την πλάνη και την ξεδιαντροπιά τους μέσα από τους γνωστούς και μονίμως ύποπτους: τα παπαγαλάκια τους, αυτά τα δουλικά και ξεπουλημένα ΜΜΕ. 
Μόνο που αυτή τη φορά, λίγες ώρες μετά και με το ξημέρωμα της νέας Άγιας αυτής Ημέρας, σήμερα, ο λαός μίλησε και έπραξε!

Η εθελούσια μυωπία αυτών των αλαζόνων της πολιτικής έβλεπε.. "μικρές ομάδες, λίγες δεκάδες, και κομματικούς μηχανισμούς" (ως συνήθως), αλλά οι προπηλακισμοί και οι ύβρεις προς τους αντιπροσώπους τους ήταν τόσο έντονες και τόσο θορυβώδεις, που τους διέψευσε, μαρτυρώντας ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για έναν ολόκληρο λαό. Έναν λαό ενωμένο ως Έθνος, καθόλου διαιρεμένο και διαχωρισμένο, που δεν.. "μασάει ταραμά" πλέον και που είναι έτοιμος για κάθε είδους έκπληξη - πολύ δυσάρεστη για όλους αυτούς που παίζουν με τη ζωή του και με το μέλλον του!

Η 28η Οκτωβρίου του 2011 εκδηλώθηκε σήμερα σαν η πιο σημαντική και μεγαλειώδης εκδήλωση του αληθινού έπους των ηρώων, και όλων των συμβολικών εννοιών του, επάξια και αντάξια εκείνων που θυσιάστηκαν και έδωσαν το αίμα τους στα χαρακώματα για να υπερασπιστούν αυτό τον τόπο απο τον επίδοξο κατακτητή!
Την 28η Οκτωβρίου, σήμερα, το Έθνος των Ελλήνων εξέφρασε το πνεύμα εκείνων των αληθινών ηρώων, των αληθινών Ελλήνων του '40. Ήταν η πιο μεγαλειώδης αντιπροσώπευση και με κάποια... "μεταφυσική" διάθεση, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι οι Έλληνες Ήρωες του '40, ειδικά σήμερα, εξέφρασαν τη δική τους οργή και το αγωνιστικό τους πνεύμα ήταν διάχυτο παντού και εκδηλώθηκε μέσα από την αγανάκτιση, τις φωνές, τους προπηλακισμούς και την αντίσταση των σημερινών Ελλήνων απογόνων του Ελληνικού Έθνους κατά του προδοτικού "κράτους" που απαξίωσε τις θυσίες του με ένα μεγάλο "ΝΑΙ" στους κατακτητές!

Ας ξέρουν λοιπόν, για να τελειώνουμε, ότι ο ενωμένος Ελληνικός λαός, αυτό το περίλαμπρο Έθνος, σέβεται τη Δημοκρατία, τους Θεσμούς και τις Αρχές αυτής της χώρας και το έχει αποδείξει περίτρανα με την πρωτοφανή ανοχή και υπομονή του. Έχει όμως δικαίωμα να μη σέβεται και να απαξιώνει με λόγια και με έργα και κάτω από ειδικές συνθήκες Υψίστης Εθνικής σημασίας, αυτούς που, στο όνομα μιας δικής τους "Δημοκρατίας" και μιας δικής τους αντίληψης περί θεσμών, καθίστανται ανάξιοι αντιπρόσωποι και ελαχιστότατοι για ένα τέτοιο Έθνος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους εμάς τους Έλληνες, σε όσους αισθάνονται Έλληνες και σε όσους αγαπούν την Ελλάδα! Να σκιρτά η ψυχή μας απ'το γαλανόλευκο του Ουρανού και της Σημαίας μας για να λυσσάει το θηρίο και να βγάζει ...αφρούς απο παντού!
Χρόνια ελεύθερα και γεμάτα απο Ελληνική, περήφανη μαγκιά και αγωνιστική έπαρση, κόντρα στη ματαιοδοξία του Γερμανού κατακτητή και των Γερμανοτσολιάδων υποτακτικών τους που καταπατούν τον Άγιο Τόπο μας! Μετρημένος ο καιρός τους!

28η Οκτωβρίου 1940: Το "ΟΧΙ" των Ελλήνων!
28η Οκτωβρίου 2011: Το "ΝΑΙ" του "κράτους" - Το "ΟΧΙ" του ΛΑΟΥ!

Επικαλούμενος το άρθρο 120/4 του Ελληνικού Συντάγματος, με πίστη στους θεσμούς, στη Δημοκρατία, στην αντίσταση με κάθε τρόπο εναντίον οποιουδήποτε επιβουλεύεται την πατρίδα μου .... "μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου..."



Δεν υπάρχουν σχόλια: