Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση στο φίλο με τα... "βαμμένα πράσινα μυαλά"!...





Η απάντηση μου στην πρόκληση κάποιου "φίλου", που οι κατά καιρούς αναρτήσεις μου και τα σχόλια μου, αναστάτωσαν την παπανδρεϊκή του "νιρβάνα" και "έθιξαν" το πασοκικό Τοτέμ του. Ένας γνήσιος αντιπρόσωπος της συνομοταξίας του, από εκείνους που καταπίνουν πράσινες φυλλάδες για να μπορούν να μιλάνε με θράσσος και αλαζονεία εκφράζοντας τον μηδενισμό και το τίποτα! 


Δράττομαι της ευκαιρίας, ώστε η απάντηση μου αυτή να μην περιοριστεί μόνο στο κενό του πράσινου μυαλού του και τη δημοσιεύω απευθυνόμενος σε οποιονδήποτε κομματικό κουκουλοφόρο, οποιουδήποτε χρώματος κουκούλας, απ' όποια παράταξη και αν προέρχεται και που με το απόλυτο θράσσος του αποκαλεί την κοινωνία "οχλαγωγία" και την Δημ(ι)οκρατία ολόκληρου του σάπιου πολιτικού συστήματος ως "Δημοκρατία" αρνούμενος να κοιτάξει πέρα από τη σκιά των παρωπίδων του στο Φως!...  

Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, το μόνο που εισέπραξα απο την παραληρηματική και μακροσκελή αράδα σου, ήταν η απόλυτη απογοήτευση, αλλά και μιά ακόμα επιβεβαίωση περί του πόσο ανώφελο και υποτιμητικό είναι να αξιώνω έναν συνομιλητή της δικής σου συνομοταξίας, παραχωρώντας του το δικαίωμα να μπορεί να συνομιλεί μαζί μου!.. 
Σπατάλη χρόνου και αναίτιο ξόδευμα πέννας!...


Απ'όσα διάβασες, σε τίποτα δεν φάνηκες ικανός να απαντήσεις συγκεκριμένα, και απλά, με παραπλανητικούς ελιγμούς, επέλεξες να μου αντιγράψεις εκείνο το γνωστό και σαθρό φυλλάδιο που μοιράζεται σε πράσινους ξεπλυμμένους (αν)εγκεφάλους, ώστε να μπορούν να απαγγέλλουν το... ποίημα, με θέμα το "τρία πουλάκια κάθονταν στον ήλιο με... φεγγάρι!".. και να το παρουσιάζουν ως... σοβαρό αντίλογο με γενικολογίες, αοριστολογίες και.. τιποτολογίες γνωστές και τετριμμέννες πλέον!.. Και αποκαλείς "οχλαγωγία" την αντίδραση μιάς ολόκληρης κοινωνίας που αντιτίθεται και αξιώνει την αξιοπρέπειά της.. εκατομμύρια ανθρώπων που ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες με τις οικογένειές τους.. Εκεί, που τύποι σαν εσένα δεν ήταν άξιοι να παρευρεθούν, προφανώς προστατεύοντας τα φτηνά ιδιοτελή συμφέροντα της πρόσκαιρης βολεψιάς τους!. Αποκαλείς φανατισμό το να πολεμά κάποιος, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον, την πολιτική αλητεία, τη διαφθορά και την προδοσία εις βάρος του Έθνους και του λαού, όπως έχει το δικαίωμα και το καθήκον να κάνει, από το ίδιο το Σύνταγμα!.. Και διαποτισμένος εσύ απο την έκσταση της πασοκικής νιρβάνας, κατα την παπανδρεϊκή μεθοδολογία, αποκαλείς σκοταδισμό το Φώς της ελεύθερης Ελληνικής σκέψης και της πατριωτικής έκφρασης των Ελλήνων!.. 
Λοιπόν, αγαπητέ, δεν είναι όλοι οι Έλληνες όπως εσείς τους προσδιορίζετε στην αρρωστημένη φαντασία σας!.. Τα φερέφωνα ανθρωπάρια της υποτέλειας και της συνδιαπλοκής στη διαφθορά, σήμερα φτάνουν -μόλις- ένα μικρό μονοψήφιο ποσοστό, που κι αυτό εξακολουθεί να μειώνεται! Έχεις - προφανώς - απομείνει ένας απο τους ελάχιστους εγκλωβισμένους στο πράσινο δωμάτιο της φυλακής σου, να προσκυνάς γονυπετής το.. "Τοτέμ" που λατρεύεις, προσευχόμενος και ικετεύοντας να μετατρέψει τα φτυσίματα της κοινωνίας σε... βροχή! Και μένεις εκεί περιφραγμένος στην ... πράσινη μοναξιά της απομόνωσής σου σε αντίθεση με την κοινωνία που υπάρχει έξω και μάχεται σύσσωμη, και θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι τέλους, για να απαλλάξει αυτή την πατρίδα Ελλάδα απο τον πολιτικό υπόκοσμο που πρεσβεύεις και προσκυνάς με δέος και αλαζονική μηδενιστική πρόθεση...
Λυπάμαι για σένα που δεν είσαι ικανός να αντιμετωπίσεις με δικά σου λόγια έναν διάλογο, υποβαθμίζοντάς τον στο δικό σου επίπεδο, πιστός στη νουθεσία των αφεντικών σου!.. 
Λυπάμαι περισσότερο, που κάποιοι ελάχιστοι σαν εσένα, και μάλιστα της νεότερης γενιάς, κυκλοφορούν ανάμεσα στην κοινωνία μας ως συνειδητοί φορείς της πράσινης μόλυνσης, απαξιώνοντας έναν ολόκληρο λαό που αγωνίζεται για την αξιοπρέπιά του και την ίδια τη ζωή του, ενώ εσύ έχεις κρεμάσει τη άυτοεκτίμησή σου στον καρφωμένο πάσσαλο της υποτέλειας, έχοντας προσφέρει ενέχυρο την συνείδησή σου για ένα πολύ κατώτερο και άνευ αξίας αντίτιμο, μέχρι να μάθεις οτι η Ελλάδα είναι μια περήφανη Πατρίδα με περήφανο λαό, υπεράνω ΟΛΩΝ των κομμάτων που την κομμα-τιάζουν με τις δήθεν "ιδεολογίες" του σκοταδισμού και του μηδενισμού τους!
Γιαυτό, να είσαι απόλυτα σίγουρος, εσύ και οι όμοιοί σου της πράσινης συνομοταξίας σας, οτι ο παπανδρεϊσμός του μηδενισμού και του τίποτα, θα ανταμοιφθεί απ' αυτή την Ελλάδα με το αντίτιμο που δικαιωματικά του αξίζει: 0 (μηδέν) και ..ΤΙΠΟΤΑ!.. Και η Ελληνική Δικαιοσύνη, ερχόμενη ξανά "εν τη βασιλεία της" θα τον ανακαλύψει όπου κι αν κρυφτεί.. (άν προλάβει να διαφύγει και να κρυφτεί στα παντελόνια του Obama) και θα τον τιμωρήσει παραδειγματικά.. Να σε δώ τότε!... και "ο νοών νοήτω" - επιμένω!

Όσο για την "χούντα", τους... "ροπαλοφόρους, τους "ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ", τους "κουκουλοφόρους" και άλλα τέτοια φαιδρά που επικαλείσαι, μάθε οτι όλοι αυτοί είναι οι (απο)κλεισμένοι και εγκλεισμένοι μέσα στο κτήριο της Βουλής, στην  πλατεία Συντάγματος (άν την ξέρεις)! Είναι αυτοί οι πολιτικοί του υπόκοσμου, οι μεγάλες οικογένειες της "Μαφιόζικης ομμόρυθμης εταιρίας"!.. Αυτοί που τους συνδέει μια άρρηκτη σχέση αιμομειξίας και διεφθαρμένης ιδιοτέλειας και μικρότητας! Αυτοί ακριβώς είναι αγαπητέ.. μια έ(φαιδρη) πολιτική συμμορία.. φαιδρών και ανίκανων (ηθικά και πολιτικά), που συντηρούνται απο μικρές ομάδες φαιδρών αχυρατόμων και ανθυπανθρώπων!.. "και ο νοών, νοήτω"! 
Ζούν τη δική τους κόλαση, αστυνομευόμενοι και προστατευμένοι απο τους δικούς τους παραστρατιωτικούς μισθοφόρους της καταστολής, ένστολους ή κουκουλοφόρους με πολιτικά, το ίδιο είναι, που ο ιδιαίτερος ζήλος τους στη καταστολή ξεπερνά κατα πολύ την ιδεολογία των... "ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ" !!! (αλήθεια, εσύ σε ποιά απ'αυτές τις ομάδες ανήκεις άραγε;;)

Όσο για μένα, όλα όσα λές, διάφορα ξεράσματα πανικού και αλαζονίας, ελπίζοντας οτι θα με... προσβάλεις (!), στα επιστρέφω, ελπίζοντας να χωρούν μέσα στην ξεπλυμμένη πράσινη μικρόνοια που διαθέτεις, ως...  προσωπική σου χωματερή! Δεν με αγγίζουν, δυστυχώς για σένα.. απλά προσβάλλουν την αντιληπτικότητα του συνομιλητή μου και τον εκθέτουν ως προς την άγνοια και την την επιβεβαίωση ενός IQ .. ραδικιού!.. κρίμα!

Άν και δεν έχει κάποιο νόημα, όμως θα μπώ στον κόπο να ξοδέψω λίγο ακόμα περισσότερο χρόνο και πέννα, όχι για σένα - μην επαίρεσαι άδικα! Θα το κάνω επειδή το οφείλω σε μένα, στις αρχές μου και στην αξιοπρέπειά μου αφ'ενός, αλλά και στην αγωνιστική μου υγειή, ελεύθερη και ανεξάρτητη ιδεολογία για την οποία είμαι περήφανος, αντίθετα με σένα, που καταπίνεις πράσινα φυλλάδια για να μπορείς να έχεις λόγο, και μάλιστα να νομίζεις πως είναι και.. δικός σου, αλλά, παρ'όλα αυτά, μου άφησες πολλά αναπάντητα κενά, κι όμως, τολμάς προκλητικά και αλαζονικά να μιλάς για... "επιχειρήματα"!
Και επιπλέον, θα το κάνω επειδή όσα έγραψα θα κάνουν το γύρο του διαδυκτίου, σαν μιά ακόμα μικρή προσφορά, για να αναγνωστεί κι απο άλλους ομοίους σου - αφ'ενός, αλλά και απο τις εκατοντάδες εκατοντάδων αληθινούς 'Έλληνες αγωνιστές και πατριώτες-αφ'ετέρου αγαπητέ! Γιατι.. έτσι λάμπει το Φώς των... "σκοταδιστών του.. μεσαίωνα" σαν εμάς!
Κατ'αυτή την έννοια, σου αναγνωρίζω ένα ευχαριστώ που οφείλω για το κίνητρο που μου παρείχες, ενώ - αντίθετα και σαφώς - δεν περιμένω κανένα "ευχαριστώ" απο σένα, παρα μόνο - το πολύ πολύ - να μου αραδιάσεις πάλι κάποιο απο τα αποφάγια των γνωστών πράσινων φυλλάδιων τα οποία αρέσκεσαι να αναμασάς απ'το πρωί ως το βράδι και τανάπαλιν! 
Απαξιώνοντας λοιπόν τον υπαινιγμό σου περί του "πού ανήκω", κρίνοντας (εσύ) "εξ ιδίων τα αλλότρια", μάθε οτι το να ανήκεις κάπου δεν είναι επιβαλλόμενο, ούτε υποχρέωση.. ούτε καθήκον.. και ούτε απ'αυτό προσδιορίζεται η υπόσταση και η ιδεολογική σου σκέψη! Αντίθετα με την δική σου σαθρή ιδεολογία, του οτι πρέπει να ζείς κλεισμένος και περιορισμένος στο "μαντρί", για να μπορείς να εκμεταλλεύσαι και να σε εκμεταλλεύονται οι τσοπάνηδες, σε μια αρρωστημένη και αγχώδη σχέση διαπλοκής με το "δούναι" και "λαβείν" σε μόνιμη ανταλλαγή και αλληλεξάρτηση!.. 
Όχι λοιπόν, δεν είναι όλοι σαν εσένα και δεν αποδέχονται τις ύποπτες απόψεις και τις ύπουλες προθέσεις σου αγαπητέ. Υπάρχουν οι υγειείς πολίτες, που μελετούν προγράμματα που προτείνονται και αποφασίζουν βάσει των αρχών, των πεποιθήσεων, και - κυρίως - της Ελληνικής σκέψης τους, το ποιά είναι άξια συζήτησης ή/και ενδεχόμενης αποδοχής πριν ψηφίσουν! 
ΔΕΝ ψηφίζουν "Τοτέμ". ούτε "κόμματα"! 
ΔΕΝ συναινούν στην υποτίμηση της νοημοσύνης τους, ούτε στην υποβάθμιση της αξιοπρέπειάς τους. ΔΕΝ προσκυνούν εκείνους που υποτάσσουν με "θα" την εκπλήρωση των ματαιόδοξων προσδοκιών τους με την εξαγορά της ψήφου και της συνείδησής τους!.. και πολλά άλλα "ΔΕΝ" που είναι αυτο-νόητα μεν, αλλά για άτομα της συνομοταξίας σου φαντάζουν... αδια-νόητα δε!..
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με επίγνωση, που ΔΕΝ συνδιαλέχθηκαν με κρατικούς μηχανισμούς της.. ανταλλαγής, που στήριξαν τη ζωή τους και το μέλλον των ίδιων και των οικογενειών τους με εμπιστοσύνη στις δικές τους δυνάμεις, μικρές ή μεγάλες. Επέλεξαν την ανιδιοτέλεια, την ελευθερία και την ανεξαρτησία, και κράτησαν το αδιαπραγμάτευτο της αυτοεκτίμησής τους απέναντι σε κομμα-τιασμένους μηχανισμούς της εκάστοτε "πελατειακής" εξουσίας, που (σχεδόν) πάντα, ως κράτος, είχε απέναντί του τον λαό και την ίδια τη χώρα- αν μπορείς να συλλάβεις τη διαφορά των δύο αυτών διαφορετικών εννοιών χωρίς να μπερδεύεσαι στα σκοτεινά μονοπάτια της κομματικής σου σύγχυσης!
Υπάρχουν αυτοί που δεν γονάτισαν, δεν προσκύνησαν και δεν απέδωσαν λατρευτικές τιμές σε κατασκευασμένα "Τοτέμ" αχυρο-ποίητα! 
ΔΕΝ λάτρεψαν την "κτήσιν"  περισσότερο απ'τον "κτήσαντα"
Αυτοί που διαφύλλαξαν - με όποιο τίμημα - τη συνείδησή τους καθαρή, ελεύθερη και αυτεξούσια.. που βρέθηκαν σε σταυροδρόμια που ΔΕΝ ακολούθησαν.. Ούτε εκείνο που είναι ...αριστερά (μπαίνοντας) και.. δεξιά (βγαίνοντας)!.. ούτε εκείνο όπου του είχαν στήσει ενέδρα μια συμμορία σοσια-ληστών, ούτε εκείνο που, άν και στα δεξιά (αρχικά), λίγο πιό κάτω, ενωνόταν με εκείνο το διπλανό, όπου καραδοκούσαν μέλη της ίδιας συμμορίας ληστών έτοιμων για το πλιάτσικο στην (τίμια) περιουσία του, αλλά και στην ίδια τη ζωή του!
Υπάρχουν εκείνοι που δεν χάθηκαν και στα άλλα, μικρά σκοτεινά παρακλάδια  των μεγαλύτερων μονοπατιών αγαπητέ!..
Μεγάλο πράγμα να είσαι ελεύθερος, αντί να είσαι ένα "πράγμα" που ανήκει στην ..."φιλελεύθερη"  Νέα Τάξη Πραγμάτων!.. και..
"Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία"! 

Αλήθεια, είσαι σε θέση να κατανοήσεις εσύ μια τέτοια στάση ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένης με την καθαρή συνείδηση και σε απόλυτη αρμονία με τον εσωτερικό εαυτό σου; 
Να βασίζεσαι στα χέρια σου και να δημιουργείς, και να εξελίσσεσαι, να συμμετέχεις στο κοινό - και όχι μόνο στο ατομικό - όφελος της κοινωνίας που ανήκεις;; Να μην ζείς δηλαδή  μόνο για τον εαυτό σου;;;
Γιατί.. αυτή είναι η απάντηση στην έρπουσα ειρωνική διάθεση του ερωτήματός σου: 
Στην κοινωνία ανήκω, και με την κοινωνία υπάρχω σε υγειή αλληλεξάρτηση, και όχι στα κομμα-τιασμένα ρετάλια της κομματικής υποτέλειας, ασυμβίβαστος με ό,τι είναι εναντίον της συνείδησής μου, και σε ό,τι επαναστατεί ο ελεύθερος εαυτός μου..
Δεν μπορείς, δεν έχεις την απαραίτητα ικανότητα, ούτε ισχυρά αντισώματα για να αντισταθείς στην εγκεφαλική μόλυνση που με την συγκατάθεσή σου υφίστασαι, στην πλάνη της κάθε παπανδρεϊκής "Νιρβάνας" και απάθειας που αγγίζει τα όρια της αναλγησίας!..
Να σου θυμώσω για αυτό; και βέβαια όχι!..  Η τιμωρία σου θα είναι ακριβώς αυτό: Να ζείς με αυτόν τον εγκέφαλο που διαθέτεις.. δικαίωμά σου και σεβαστό!

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πώ τίποτα περισσότερο περί αυτού του θέματος, και είμαι απόλυτα βέβαιος οτι σε κάλυψα επαρκώς.. Απλά, θα σου δώσω την απάντηση που θεωρώ οτι σου αξίζει, για ακόμα μιά φορά, επειδή τόλμησες αλαζονικά, εις γνώσιν σου, να αγγίξεις την έννοια της Δημοκρατίας, περνώντας την απο το πράσινο φίλτρο που η παπανδρεϊκή σου υποτέλεια σου εμφύτευσε.
Μπορεί να μην μπήκες στον κόπο να απαντήσεις συγκεκριμένα στα επίσης συγκεκριμένα που σου έθεσα (και πλέον είναι φυσικό να μην μπορείς να απαντήσεις), αλλά.. μπήκες στον κόπο να σκάψεις το "Βικιπαίδεια" για να ανασύρεις πληροφορίες περί "Δημοκρατίας", και να έρθεις μετά να μου "πεις το μάθημα"!.. Μόνο που θα'πρεπε, εκεί στο πράσινο δωμάτιο, να σου κάνουν ένα σεμινάριο αναβάθμισης περί της δικής τους Δημ(ι)οκρατίας, που ουδεμία σχέση έχει (ούτε καν την απαιτούμενη νομιμότητα) με την μία και αληθινή Δημοκρατία που δίδαξαν οι Έλληνες σε όλους τους λαούς της γής!.. Η "δική σου" δημοκρατία με την Δημοκρατία αυτή, την οποία εγώ επικαλούμαι, δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους, κι αυτό - δυστυχώς και κρίμα - απαξιώνει τον κόπο και τον στόχο παραπλάνησής σου! Γιατι η δική σου δημ(ι)οκρατία, είναι η καταναγκαστική "Δημοκρατία" που θωρακίζεται με την ασυλία των ιερόσυλων και προστατεύεται απο ειδικές δυνάμεις (αγνώστου προέλευσης, καταγωγής και ποινικού μητρώου) καταστολής κατά του λαού, αδιακρίτως και λυσσαλέα, με ισχυρή αστυνόμευση στις καθημερινές μετακινήσεις και τα σπίτια των υπόλογων ηγετίσκων του (δια)συρμού, που συντηρείται με τον κατευθυνόμενο διχασμό ανάμεσα στο λαό και τους θεσμικούς θεματοφύλακες, τους οποίους "ανεβοκατεβάζουν" κατα τα συμφέροντα και τα κέφια τους με εκβιασμούς και απειλές, αλλά.. "νομιμοφανώς" με την νομιμοποίηση της ανομίας τους!
Αυτή η καταναγκαστική "Δημοκρατία", λοιπόν, είναι ασέβεια προς την Αληθινή Δημοκρατία, τις Ανεξάρτητες Θεσμικές Εξουσίες και τη Νομιμότητα.

Το μόνο βέβαιο είναι οτι και πάλι δεν θα καταλάβεις ούτε λέξη! Για σένα - σαφώς - υπάρχει το.. "Τοτέμ" και η εθελούσια ειδωλολατρεία σ' αυτό, και σε διαρκή υπηρεσία άνευ όρων παραδομένος, με αντίτιμο ένα λόγο για να υπάρχεις... αλλά, ως υπηρέτες, τέτοιοι ορκισμένοι σαν εσένα, στο τέλος πεθαίνουν από υπερβολική δόση υποταγής!.... εξαρτημένοι "οπιοπότες"..
Κάθε απόπειρα εκφραστικής διαφυγής απο την κομματική γραμμή, σε θέτει αυτόματα και υπόλογο! Σου γίνονται αυστηρές συστάσεις και υποδείξεις! Σου υπενθυμίζεται οτι ζωή δική σου δεν έχεις, ούτε λόγο δικό σου, ούτε δικαίωμα στη σκέψη.. Όλα σου είναι στη διάθεση και στις προσταγές του αρχηγού Ταλιμπάν.. Κι αυτό είναι "αξία ζωής" και λόγος ύπαρξης για σένα!  

Και το κρίσιμο ερώτημα: Όταν αυτό είναι ό,τι είσαι, τότε, όταν αυτό χαθεί, τί ακριβώς θα είσαι;;;

Ας θυμάσαι λοιπόν, οτι κάποιες φορές, για κάποιους "μοιρολάτρες" και "ειδωλολάτρες", το να χάσουν την πίστη στο τοτέμ που δημιούργησαν ώς προϋπόθεση της ύπαρξής τους, αυτή η απώλεια μπορεί να αποβεί μοιραία σε υπαρξιακό σόκ και γκρέμισμα ζωής!.. Και αυτό, τουλάχιστον σε μένα, είναι απόλυτα κατανοητό!
Ας γνωρίζεις επίσης, οτι άνθρωποι σαν εσένα, στο φόντο της δικής τους βαθειάς, εθελούσιας άγνοιας και της υποβαλλόμενης πλάνης, είναι η αιτία που, άνθρωποι σαν εμένα αισθάνονται ολοζώντανα υπαρκτή την εσωτερική ανάγκη και την παρόρμηση να καταδείξουν την πλάνη, χρησιμοποιώντας και μεταφέροντας τη γνώση. Γιατι η γνώση είναι η πιο δημοκρατική πηγή δύναμης.
Και υπάρχει κάτι χειρότερο από να είσαι τυφλός... και αυτό είναι να βλέπεις κάτι που δεν υπάρχει!...
Πίστη στην πατρίδα, πάντα. Πίστη στην (εκάστοτε) κυβέρνηση, μόνο όταν το αξίζει!
Ελπίζω οτι θα καταλάβεις τώρα τους λόγους που δεν θα πρέπει να αποζητάς τη συνέχιση ενός διαλόγου μαζί μου, όχι μόνο επειδή δεν τον αξίζεις και εκτίθεσαι, αλλά - κυρίως - για να σε προστατεύσω αγαπητέ!
Σελίδες σαν αυτήν εδώ που βρίσκεσαι (..και ποιός ο λόγος, άραγε;) υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες, και πρεσβεύουν όσα κι εδώ πρεσβεύονται.. Ζούμε την εποχή της απόλυτης κατάρευσης του πολιτικού αίσχους που επικράτησε, απο την μεταπολίτεση  έως και σήμερα, με την ανοχή, την καλοπιστία και την ευπιστία αυτού του λαού.. Ένα πολιτικό σάπιο σύστημα, κατά κοινή ομολογία, που αυτοεξουδετερώνεται με την ίδια τη δική του διεφθαρμένη και καταστροφική δύναμη.
Σύντομα λοιπόν, πολύ σύντομα, θα είσαι υποχρεωμένος να βρείς ένα καινούριο απατεώνα ηγετίσκο, που ίσως καταφέρει να ανοικοδομήσει ένα κομματικό σύστημα, όπου - ίσως - να ευδοκιμεί και πάλι κάθε μορφή απάτης και διαφθοράς.. και να ελπίσουν και πάλι όλοι οι επίδοξοι και εκ παποιθήσεως πωλητές και υπηρέτες - υποτελείς με ανταλλάγματα κάθε είδους..  Ίσως!..
.Ως τότε, σε αφήνω να δημιουργήσεις δικά σου λογύδρια της γενικόλογης, απροσδιόριστης και πράσινης φαντασίωσής σου, όσο εγώ θα ζώ την πραγματικότητα και τις αληθινές προκλήσεις της υπαρκτής, ανεξάρτητης, αληθινής ζωής και ελευθερίας...
Προς το παρόν...
Ας απλωθεί σιωπή και μιάς ζωής σιγή απο τώρα και στο μέλλον, προς τιμήν της ήδη χιλιοτιμημένης πράσινης μπούρκας του ταλιμπανισμού, ντυμένου με τα ρούχα του δυτικού  στρατιωτικοποιημένου κατοχικού "φιλελευθερισμού!

Σημ.: Ως προς την θετική αναφορά σου στα τραγούδια μου, ευχαριστώ, και τίποτα περισσότερο. Αλλά να ξέρεις.. ο λαός πιστεύει οτι οι επιστήμονες, οι καλλιτέχνες, οι άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων γενικά, είναι αυτοί που πάντα "τραβούν τον κόσμο μπροστά".. Και απ'αυτούς αλλάζουν οι εποχές, οι αντιλήψεις και οι προκαταλήψεις παλαιότερων εποχών με τα "ανοιχτά μυαλά" που διαθέτουν. Ίσως, ως καλλιτέχνης, να ανήκω εδώ, δεν ξέρω. Ξέρω όμως οτι θα το ήθελα πολύ, και θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα! 

Παραπομπή στα προηγούμενα για όποιον ενδιαφέρεται, ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: