Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε οι Έλληνες της Ελλάδας που μας ανήκει!





Χρησιμοποιούν τις πολιτικές σκέψεις τους για να καλύψουν τα πολιτικά τους εγκλήματα και τα προδοτικά τους σχέδια..
Χρησιμοποιούν τα λόγια τους για να καλύψουν αυτές τις καταστροφικές εις βάρος μας σκέψεις τους..
Χρησιμοποιούν το άλλοθι μιας "κυβέρνησης συνεργασίας" που έφτιαξαν μόνοι τους, αυτοί οι ίδιοι που έχουν ήδη πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στα έσωθεν και έξωθεν αφεντικά τους, Τραπεζίτες - τοκογλύφους και προσωπικούς δανειστές τους, για να καλύψουν το γεγονός οτι "δύο κλέφτες θα κλέβουν λιγότερο από έναν, τρεις λιγότερο από δυο, τέσσερις λιγότερο από τρεις".. και ούτω καθεξής...
Χρησιμοποιούν καθημερινά τα χρεωκοπημένα μυαλά τους για να ευφευρίσκουν τρόπους να μας κλέβουν τις συνειδήσεις μας, την διάθεσή μας, και κυρίως την αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμησή μας, στοχεύοντας στην ταπείνωση της .."μάζας" , αφού, για αυτούς, αποτελεί  εχθρική απειλή - και δικαίως!...


Αυτοί οι κατακτητές και βιαστές της εξουσίας, χρησιμοποιούν την πολιτική τρομοκρατία, επιβάλλοντας τα προσφιλή τους, γνωστά και προβλέψιμα πλέον, εκβιαστικά διλήμματα, απέναντι σε έναν λαό που φοβάται να υποφέρει, αλλα.. υποφέρει ήδη απ' αυτό που φοβάται!
Πολιτικά και ηθικά ανίκανοι, δωσίλογοι - όλοι, ανεξαιρέτως - σάπιοι απο την γάγγραινα της μακρόχρονης διαφθοράς και της απληστίας τους για δύναμη, πλούτο και εξουσία.. Χυδαίοι προδότες του μεγάλου Έθνους που τους ανέδειξε στα ανώτερα και ανώτατα αξιώματα.. και το μόνο για το οποίο μπορούν να.. υπερηφανεύονται, είναι το οτι κατάφεραν τελικά, να "ανταποδώσουν" το χρέος τους σ' αυτόν το λαό, καταστώντας την ευτυχία του άπιαστο όνειρο και την δυστυχία του οδυνηρή πραγματικότητα..

Εξαγόρασαν τις συνειδήσεις των γύρω αυλικών τους εδώ, και τις μεταπώλησαν πακέτο, μαζί με τις δικές τους, στα δουλοπάζαρα της ανάπηρης Ευρώπης, των διεθνών.. λογιστών και τραπεζικών υπαλλήλων και των αφεντικών τους, για να θρέψουν την ματαιοδοξία τους, προσδοκώντας σε υποσχέσεις για δήθεν "διεθνή καρριέρα" και καταξίωση σε "διεθνή αξιώματα" οι δυστυχείς!..
Η ιστορία δεν τους δίδαξε τίποτα.. κι ό,τι διδάχθηκαν το ξέχασαν μέσα στην παραζάλη της μέθης και της παράνοιας.. Αλλιώς, θα είχαν υπ'όψιν τους, οτι οι Γερμανοί (και λοιποί Φράγκοι, Ούννοι, Βησιγότθοι και Οστρογότθοι), κατα την αποχώρησή τους απο την Ελλάδα στον Β' παγκόσμιο πόλεμο, εκτελούσαν στυγνά εκείνους τους εφιάλτες προδότες/καταδότες με τις μαύρες κουκούλες, με το (σοφό) σκεπτικό, οτι "αφού μπόρεσαν να προδώσουν την ίδια τους την πατρίδα, εύκολο και αναμενόμενο θα ήταν να προδώσουν και εκείνους"..
Και το σημαντικότερο που συνειδητά και ηθελημένα δεν θέλουν ούτε να το θυμούνται - ούτε καν να το σκέφτονται - αυτοί οι πολιτικοί προδότες και διεφθαρμένοι απατεώνες του σάπιου και σαθρού πολιτικού συστήματος, που εξακολουθεί να ζεί παίζοντας με τις ζωές ενός ολόκληρου λαού, είναι αυτό που μισούν περισσότερο:
Πως η Ελλάδα είναι η καρδιά και ο νους της οικουμένης... γιατι, ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα! Η Μητέρα της Ευρώπης!
Η κατάχρηση της υπεροψίας είναι που τους τυφλώνει.. και η αντοχή και ανοχή ενός φοβισμένου και ταπεινωμένου λαού, που τους πείθει για την δύναμή τους, κάνοντάς τους να νοιώθουν άτρωτοι... Αυτό όμως είναι και η Αχίλλειος πτέρνα τους: 
Η αδυναμία της δύναμης είναι το να πιστεύουν μόνο στη δύναμή τους!..
Έτσι, σήμερα, ένωσαν τις καταστροφικές - για το Έθνος - δυνάμεις τους σε μια "κυβέρνηση.. εθνικής σωτηρίας - συνεργασίας - κοινής αποδοχής, ή.. ό,τι να'ναι τέλος πάντων" μιας και τα χρονικά όρια - βάσει σχεδίου - στενεύουν επικίνδυνα και η Ελλάδα πρέπει πλέον και επίσημα να παραδοθεί πάραυτα και.. άνευ όρων φυσικά! 
Οι μάσκες έπεσαν, τα προσχήματα κατέρρευσαν, οι προθέσεις εκδηλώθηκαν.. Τα κίνητρά τους εξαργυρώθηκαν με την κατάλληλη πριμοδότηση - ακόμα μιά φορά, ακόμα μιά δόση/επιχορήγηση/bonus αποδοτικότητας κλπ... Βαρύγδουπες δήθεν εξαγγελλίες και ανακοινώσεις στον Ελληνικό λαό περι.. ενότητας και σύμπνοιας προς τον έναν και κοινό σκοπό:
H εξασφάλιση της 6ης δόσης, για να αποφευχθεί (!) η πτώχευση(..πάλι!).. κλπ...κλπ...
Λογύδρια για .."πτωχούς τω πνεύματι", όπου η ευτέλεια (και ο εξευτελισμός τους, επίσης) απαιτεί τη θυσία της ουσίας και της αλήθειας στο βωμό των εντυπώσεων.. Συνεργοί στην πλάνη, που έχει ισχυρούς σύμμαχους με πρώτους τους πολιτικούς, που ξέρουν να την αξιοποιούν και να την προβάλλουν με το μανδύα της (δήθεν) "μείζονος επιτακτικής ανάγκης"!
Η απάτη υψώθηκε και έγινε.. εθνικό επιχείρημα στα χέρια ανάξιων και υπόλογων εκατομμυριούχων πολιτικάντηδων, που "πράττουν με συνείδηση.. ευθύνης, απέναντι στο κράτος"... το δικό τους "κράτος" που εγκατέστησαν ετσιθελικά μέσα στην ίδια μας τη χώρα, και που.. ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική κοινωνία πλέον!..
Μίλησαν για πίστη.... αλλά εννοούσαν την πίστη που μπορεί να οριστεί σαν μια μη λογική πεποίθηση ότι.. θα συμβεί το απίθανο!.. οι καθαγιασμένες αστειότητες, οι υποθέσεις, όλα αυτά τα λεκτικά παιχνίδια και τα.. μεταφυσικά ψευδοπροβλήματα δεν υπήρχαν, παρά μόνο στην φαντασία, όπου το ψεύτικο είναι που χρωματίζει και δίνει ζωή στο αληθινό... όπου όμως, η αλήθεια είναι ένα συνοθύλευμα στοιχείων που.. εκθέτει!..
Χρησιμοποίησαν τεχνάσματα του διεφθαρμένου μυαλού τους για να μας πείσουν οτι "Χίλιοι δρόμοι απομονώνουν από τον στόχο και μόνο ένας δρόμος οδηγεί εκεί." .. αλλά.. ο λαός έχει άλλη άποψη
Ο μόνος δρόμος, είναι o δρόμος της μη συνεργασίας!… άλλωστε, τα προβλήματα ποτέ δεν μπορούν να λυθούν με τον τρόπο σκέψης που τα γέννησε.
Χρησιμοποίησαν διάφορους ισχυρισμούς και γελοία επιχειρήματα, που κατέπεσαν σαν τα σάπια φρούτα ενός σάπιου δένδρου, εκ του ίδιου του αποτελέσματος, αφού προσπάθησαν να πείσουν οτι η χρεωκοπία μπορεί να παταχθεί με την.. αύξηση του χρέους (νέες και συνεχείς δανειοδοτήσεις)!!!.. Σαν να λέμε δηλαδή, οτι η εγκληματικότητα μπορεί να παταχθεί με την αύξηση των... εγκλημάτων!!!


Εντέχνως και μεθοδευμένα, προσπάθησαν - και το κατάφεραν σχεδόν σε ικανοποιητικό βαθμό - να διασπείρουν τη σύγχιση και τον διχασμό στην Ελληνική κοινωνία.. έτσι, αυτοί, μια μικρή - αλλά ενωμένη - μειοψηφία, συγκεκριμένων ιδιοτελών στόχων και ύποπτων σχεδίων, χρησιμοποίησαν νομιμοφανώς τη βία και την καταστολή απέναντι στον.. "εχθρό": την μεγάλη - αλλά... διαιρεμένη - πλειοψηφία του λαού, εφαρμόζοντας την αιώνια επιτυχημένη συνταγή του "διαίρει και βασίλευε", αφού αυτός ο λαός δεν συμφωνεί, δεν επιθυμεί πλέον και ούτε μπορεί να ικανοποιεί την κτηνώδη απληστία τους, που οδηγεί απροκάλυπτα σε χυδαίο πλιάτσικο μιας πολιτικής συμμορίας απο ανάλγητους αλήτες, που λεηλατούν ασύστολα τον πλούτο της χώρας, ύστερα απο την κοινωνική εξαθλίωση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού που επέφεραν, παρουσιάζοντας την "ελπίδα" ως παθολογική πίστη στο... αδύνατον!

Όλα, λίγο - πολύ γνωστά πλέον, στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.. επιβεβαιωμένα και χιλιοειπωμένα! Και ίσως η πρώτη σε αξιολόγηση και μεγαλύτερη ελπίδα σωτηρίας και αποκατάστασης για κάθε Έλληνα πολίτη, η πιό βαθειά κρυφή επιθυμία του, πρώτα απ' όλα, είναι να δεί με τα μάτια του να αλλάζει το σκηνικό του τρόμου!

Στο νέο σκηνικό που οραματίζεται, είναι η άμεση σύλληψή τους και η απόδοση Δικαιοσύνης, όταν αυτή η Ελληνική Δικαιοσύνη έρθει ξανά "εν τη βασιλεία" της..

Να διαταχθεί η άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας - μηδενός εξαιρουμένου, ακόμα και του προέδρου της "Δημοκρατίας" και να ακυρωθεί επίσης κάθε απόφαση παραγραφής που εκ προθέσεως αθωώνει ενόχους! Να τους δεί ο Ελληνικός λαός, επιτέλους, απογυμνωμένους, ίσοι προς ίσους, σε μιά κοινωνία που τηρεί το Σύνταγμα της ισότητας και ισονομίας των πολιτών της! 
Να τους δεί να πληρώνουν ως κοινοί εγκληματίες για τα εκ προμελέτης εγκλήματά τους κατά της Ελλάδας και του Λαού των Ελλήνων, ο καθένας στο μέτρο και το βαθμό που του αναλογεί - γιατι... ουδείς εξ αυτών έντιμος... και ουδείς εξ αυτών αθώος! Να τους δεί να καταδικάζονται και να ρίχνονται στη φυλακή, ύστερα απο την ατιμωτική πολιτική τους καθαίρεση - όπως αξίζει σε εκείνους που για να ζούν και να ευημερούν, παίζουν με την εξαθλίωση και τις ζωές του κόσμου!
Να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος των περιουσιακών τους στοιχείων και καταθέσεων, εντός και εκτός Ελλάδας, μέχρι β' βαθμού συγγένειας, και να δημευθούν υπέρ και στο όνομα του Ελληνικού λαού, στον οποίον ανήκουν δικαιωματικά, όλα τα παράνομα περιουσιακά τους στοιχεία απο το 1974 έως σήμερα, που είναι προϊόντα απάτης, υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος και διαφθοράς εις βάρος του Ελληνικού λαού, εφ' όσον προκύψει αναιτιολόγητος και παράνομος πλουτισμός! Γιατι μην ξεχνάμε.. η μεγάλη πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού της Βουλής ήταν και είναι εκατομμυριούχοι και εισοδηματίες, με καταθέσεις σε Ελβετικές τράπεζες και αλλού, και ουδέποτε έχουν εργαστεί στη ζωή τους αυτοί οι κατάπτυστοι "επαγγελματίες της πολιτικής", οι οποίοι μοιράζουν το χρήμα και τις θέσεις εξουσίας στους εκάστοτε συγγενείς και "ημέτερους" του στενού τους κύκλου, καλύπτοντας και τρανταχτές υποθέσεις φοροδιαφυγής των ίδιων και των ορκισμένων αυλικών τους!

Κανένας Έλληνας, πολίτης δεν τους θέλει πλέον.. κανείς δεν τους πιστεύει, κανείς δεν τους ανέχεται, κανείς δεν τους εκτιμά.. απο εκείνο το καταγέλαστο γεροντάκι-πρώην έφηβου.. αντιστασιακού(!) - της ανάλγητης προεδρικής του καρέκλας, μέχρι τον τελευταίο βουλευτάκο της αναξιότητας, του συρμού και του διασυρμού και όλους τους συνδιαπλεκόμενους του αυλόγυρού τους: πολιτειακούς άρχοντες - απατεώνες - εκμεταλευτές και ιδιώτες μεγαλοεργολάβους, μεγαλοεκδότες ντήλερς, μεγαλοδημοσιο-κάφρων και των μικροδημοσιογραφίσκων της υποτέλειας (γνωστοί και ως.. "αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι" - μεγάλη τους τιμή!), καθώς και τραπεζίτες - τοκογλύφους δανειστές του Ελληνικού Δημοσίου της μίζας και των.... επιχορηγήσεων των κομμάτων που τους δημιούργησαν!..

Και η αμέσως επόμενη ελπίδα της Ελληνίδας και του Έλληνα, σχεδόν ταυτόχρονα, είναι να πετάξει όλους τους ξένους επίδοξους κατακτητές αυτής της - πλούσιας σε όλα - γής, να ακυρώσει κάθε προδοτική συμφωνία που διαπράχθηκε, με ντόπιους και ξένους, ερήμην και εις βάρος του, και να τους πετάξει όλους στην Ελληνική θάλασσα.. να τους πνίξει μέσα στη δίνη των αιώνιων διακαών πόθων τους, εκεί, στα νερά του πάμπλουτου ευλογημένου Ελληνικού (και μόνο) Αιγαίου!
Και τότε, αφού αυτά αποτελέσουν τις επιτακτικές προτεραιότητες του νέου αυτού σκηνικού, κάθε Έλληνας και Ελληνίδα, ξέρουν βαθειά μέσα τους οτι το πρώτο φώς θα αρχίσει να φωτίζει άπλετα το νέο μονοπάτι της Ελευθερίας, της Ευημερίας και της Αξιοπρέπειας.. το μονοπάτι μιας ζωής με κίνητρα, αισιοδοξία και δημιουργικό όραμα για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τις επόμενες γενιές!.. 
Κι όλα τα άλλα, όλα όσα χρειάζονται, θα έρθουν.. γιατι..
"Όσα δεν ζήσαμε, αυτά μας ανήκουν", σύμφωνα με τον μεγάλο και αγαπημένο ποιητή Τάσο Λειβαδίτη!.. 
Ακόμα σήμερα μας κυβερνούν τα μεγάλα λαμόγια που θα έπρεπε να βρίσκονται ντροπιασμένα και απαξιωμένα πίσω απ'τα κάγκελα και μακριά απο την ανθρωπότητα.. κι αυτή είναι η πραγματικότητα που καλούμαστε να ανατρέψουμε. Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μιά ακόμα νέα "Γάζα" που ποτέ δεν θα καταφέρει να επουλώσει την πληγή της.. κι αυτό είναι ακόμα μιά πραγματικότητα.. Δεν είναι το ψευδο-χρέος, δεν υπάρχει.. δεν απαιτούν χρήματα οι δήθεν.. δανειστές. Το ακριβώς αντίθετο επιδιώκουν - κοινό μυστικό: Την Ελλάδα και τις τρείς θάλασσες επιδιώκουν.. αυτό θέλουν!.. Είναι προφανές πλέον: Θέλουν την Ελλάδα των Ελλήνων, και απο τους Έλληνες, μόνο όσους υποδουλωθούν στα σχέδια και στις εντολές τους ως δουλοπάροικοι προς κατανάλωση, και ο νοών νοήτω! Το πρόσχημα που θα τους ..."νομομοποιεί" απέναντι στη διεθνή κατακραυγή, θα είναι η αδυναμία αποπληρωμής του "χρέους", μιας υπερχρεωμένης και χρεωκοπημένης Ελλάδας, που θα υποχρεωθεί να υποστεί τις.. "νόμιμες συνέπειες"! 
Εκεί λοιπόν μας οδηγούν οι ντόπιοι υπάλληλοι εντολοδόχοι τους, με όποιο κυβερνητικό σχήμα, με όποιον πρωθυπουργό, με όποια κόμματα συνεργασίας του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού.. Και είναι τόσο καλά μελετημένη κάθε κίνηση, εδώ και πολλά χρόνια επιστημονικού σχεδιασμού, αντιμετωπίσημος κάθε ενδεχόμενος απρόβλεπτος παράγοντας, κάθε ελιγμός που θα πρέπει να εφαρμοστεί, ώστε, κάθε φορά, χρησιμοποιούν κάθε είδους κατάσταση που θα προκύψει, προς όφελος των στόχων τους. Ακόμα και μιά Εθνική Παλλαϊκή εξέγερση έχει υπολογιστεί και προβλεφθεί και έχουν φροντίσει ήδη να τους βολεύει!.. Κατ' αυτή την έννοια, όσοι με συνειδητό ζήλο προτρέπουν σε μιά γενική εξέγερση, απ' όπου κι αν προέρχονται, ακόμα και οι φαινομενικά εκφραστές και υποστηρικτές του λαού, ακόμα και εκείνοι με τα αθώα πρόσωπα και "υπεράνω υποψίας" των όποιων παρατάξεων και συμφερόντων που προβάλλονται ως.. επαναστάτες αντιστεκόμενοι υπέρ της "λαϊκής βούλησης", όλοι αυτοί και όσοι τους αναπαράγουν, κρίνονται απο ύποπτοι έως και μέλη της ίδιας... "συμμορίας" και χρειάζεται πολλή προσοχή και αυστηρό ζύγισμα!..
Γιατι ο στόχος τους είναι ψηλά, στο μυαλό μας.. Και όταν το μυαλό μας μεθοδευμένα και προσχεδιασμένα δέχεται προκλητικά λάθος ερεθίσματα απο την.. τσέπη μας, τότε δημιουργείται εσωτερική σύγχιση και - σε κάποιες περιπτώσεις - η τάση να.. πυροβολήσουμε όποιον βρεθεί μπροστά μας!.. και αυτοί, αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται!

Μην ξεχνάμε οτι οι παράφρονες "σοφοί" της νέας τάξης έχουν λύσεις για κάθε πρόβλημα, και την "ικανότητα" να χρησιμοποιούν τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις και καταστάσεις προς όφελός τους, και μάλιστα αδίστακτα!

Και το "χαρτί" της Τουρκίας, στα χέρια τους κι αυτό!.. με ένα "σφύριγμα", ξαφνικά και σε ανύποπτο χρόνο που θα εξυπηρετούν οι συνθήκες, η "φίλη" τους Τουρκία θα φροντίσει - με το αζημίωτο - να αποπροσανατολίσει την πληγωμένη και ακυβέρνητη (ουσιαστικά) Ελλάδα, λαμβάνοντας εντολή να εφαρμόσει το γνωστό πιά σχέδιο ενός.."θερμού επεισοδίου" στο Αιγαίο ή/και στην Κύπρο!..

Πρόκειται, ίσως, για σενάριο εξωπραγματικό, που όμως δεν υστερεί σε τίποτα απο κάθε άλλη πραγματικότητα.. Κι όμως.. η υπερβολική αλαζονεία και η αρρωστημένη τους αυτοπεποίθηση, είναι κάτι περισσότερο απο πιθανό, να προκαλέσει αυτό που πραγματικά φοβούνται οι επίδοξοι ηγέτες της νέας τάξης και που δεν τολμούν να το σκεφτούν: Το μοιραίο λάθος που δεν έχουν προβλέψει και που θα αρκεί να ανατρέψει τα βρώμικα σχέδιά τους, μόλις σε μιά στιγμή!.. Και το "θαυμαστό" οικοδόμημά τους θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος χτισμένος στην άμμο! Και αυτή η ευρωπαϊκή ένωση, καθώς και το κοινό νόμισμά της θα διαλυθεί στα "εξ ών συνετέθη". Κι αυτό θα είναι το αναπόφευκτο επερχόμενο γεγονός, κατα την προσωπική μου άποψη, αλλά και πολλών ειδικών, ευσυνείδητων, σοβαρών και υπεύθυνων αναλυτών, που επιπλέον το θεωρούν θετική εξέλιξη για την Ελλάδα, έστω κι αν αρχικά αντιμετωπιστεί με κάποια αμηχανία ή και φόβο ανασφάλειας ίσως..

Μέχρι τότε, Γερμανία  και Αμερική, σαν μαύρα κοράκια, έχουν στήσει ήδη το χορό τους στις στέγες και περιμένουν.. και βιάζονται πολύ πλέον!.. 
Γιατι είναι επίσης προφανές, πως, όσα χρήματα κι αν τυπώσουν, σε πολύ λίγο καιρό, όποιος αριθμός κι αν αναγράφεται επάνω στο χαρτονόμισμα, δεν θα ξεπερνά την αξία του ίδιου του απλού χαρτιού πάνω στο οποίο θα είναι τυπωμένος! Συνεπώς, ακόμα κι αν γεμίσουν 1000 μαύρες επαγγελματικές σακκούλες σκουπιδιών με χαρτονομίσματα των 1000 €υρω-δολλαρίων, δεν θα μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα μικρό μπουκαλάκι πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, ακόμα και νερό ίσως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!.. Γιατι, προς το παρόν, εδώ στον πλανήτη Γή, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα κανένα μηχανοκίνητο όχημα- θάλασσας, αέρος ή εδάφους- που να δέχεται... χαρτονομίσματα στο ρεζερβουάρ του!!!

Και γι' αυτό όλα αυτά, γιατι το ξέρουν καλά:
Η Ελλάδα είναι η καρδιά και ο νους της οικουμένης! 
Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα! Η φυσική Μητέρα της Ευρώπης!
Το πολιτικό προσωπικό της χώρας, με τη νέα μορφή εξουσίας ως "κυβέρνηση σωτηρίας" που μας επέβαλλε με τον πλέον προκλητικό και πραξικοπηματικό τρόπο, υποτιμώντας την νοημοσύνη μας και απαξιώνοντάς μας ως λαό, πέρασε στην ουσία το δικό της, ξεκάθαρο μήνυμα:
Οι εκλογές στην Ελλάδα είναι πλέον μια απογορευμένη διαδικασία του παρελθόντος, και μισητή σκέψη για τους σημερινούς κατακτητές και βιαστές της εξουσίας!.. και θα παραμείνουν απαγορευμένες, εκτός και αν το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της συμμορίας των ανθέλληνων προδοτών θεωρήσει εκ του ασφαλούς και επιβεβαιωμένο οτι θα μπορεί να.."ελέγξει" τις διαδικασίες και να επιβεβαιώσει εκ των προτέρων -με κάποιους τρόπους- ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό για αυτούς, αναπαράγοντας τους ίδιους και το βρώμικο σύστημα που τους διαιωνίζει στην εξουσία, ωσότου ολοκληρώσουν μέχρι τελείας το άχαρο έργο τους ως εντολοδόχοι υπάλληλοι των ντόπιων και ξένων εντολέων τους.. και θεωρείται κάτι περισσότερο απο βέβαιο, οτι ήδη έχουν δρομολογήσει και σχεδιάσει τις συνθήκες που θα επικρατούν κατα την περίοδο των επίσημα εξαγγελθέντων και αναμενόμενων εκλογών της 19ης Φεβρουαρίου, καθώς και τα... "πειστικά επιχειρήματα" για τον τρόπο που θα χειριστούν το θέμα.. Ας το θεωρούμε λοιπόν αναμενόμενο ήδη, και ας αναλογιστούμε.. 
Σεβασμός στην έννοια του κράτους και των θεσμών, ΝΑΙ...
Σεβασμός στην αιμομεικτική και αυθαίρετη κυβέρνηση που, αντικειμενικά και εκ των πραγμάτων, δεν το αξίζει, ΟΧΙ!..


Μπροστά στο ολόλαμπρο παρελθόν της πατρίδας μας, οι Έλληνες οφείλουμε να υποκλινόμαστε.. αλλά, μπροστά στο σκοτεινό μέλλον που οι σύγχρονοι Εφιάλτες επιμένουν και προσπαθούν να της επιβάλλουν, οφείλουμε να.. "σηκώσουμε τα μανίκια μας".. "να εξέλθουμε νικητές και να νικήσουμε".. Και ίσως το έπαθλο μιας τέτοιας νίκης να αντιστρέψει όλα τα έως τώρα δεδομένα:
Να γίνει η δυστυχία κακό όνειρο, ο εφιάλτης του κακού παρελθόντος.. και η ευτυχία χειροπιαστή πραγματικότητα.. σήμερα και στο μέλλον!
Είναι θέμα λίγου ακόμα χρόνου, της κατάλληλης ευκαιρίας στη σωστή στιγμή και με "επιστράτευση" της.. εξυπνάδας μας!   

Έλληνες είμαστε.. ανυπότακτοι και δυσκολοκυβέρνητοι, αλλά και φιλότιμοι και Δημοκράτες... και γενναίοι στην ώρα μας!
Στο χέρι μας είναι, κι ό,τι θέλουμε κάνουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: