Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η "συνείδηση" της φιλοδοξίας και του παραλογισμού!...





Οι κατακτητές της Βουλής των Ελλήνων, αυτοί οι ηθοποιοί της μετριότητας, επικαλέσθηκαν τη συνείδησή τους.. μα η συνείδηση δεν είναι μια έννοια υποκειμενική.. είναι χαραγμένη στο πνεύμα και στην καρδιά, η ίδια σε όλους τους ανθρώπους, απ'την πρώτη στιγμή της ύπαρξής τους!
Άσχετα με τις πράξεις μας, όλοι βαθειά μέσα μας γνωρίζουμε τί είναι καλό και τί κακό.. ποιό είναι το ανθρώπινο και το ηθικό... Όμως, προφανώς, οι συγκεκριμένοι αυτοί επαγγελματίες εκτελεστές του λαού μας, έχουν ο καθένας τους δική του αλλοιωμένη "συνείδηση", εγκλωβισμένη απο το συρματόμπλεγμα των προσωπικών φιλοδοξών τους, ευθυγραμμισμένη με την επιβαλλόμενη υποτέλεια και δουλοπρέπεια που είναι στη φύση τους! Κι έτσι, επέρριψαν την ευθύνη στη...
"συνείδηση", που σε κάποιους φώναξε ΝΑΙ, σε άλλους ΟΧΙ και σε άλλους ΝΑΙ και ΟΧΙ ταυτόχρονα (είτε με την "παραίτηση", είτε με το "παρών" τους και την "άρνηση συμμετοχής") ..


Σήμερα οι δημοσιοκάφροι υπάλληλοί τους, αυτές οι μαριονέττες της επιβαλλόμενης (παρα)πληροφόρησης, μιλούν περί τρίτου.. κόμματος (που εκ των πραγμάτων σχηματίζεται ανεπίσημα) των "αρνητών" της συνομοταξίας τους!.. 
Αλλά.. το ξέρουμε καλά: Σε όσα κόμματα κι αν διαιρεθεί αυτή η πολιτικο-οικονομική συμμορία, πάλι ένα και το ίδιο κόμμα θα παραμένει, με κοινούς στόχους, με ίδιες εντολές, αλλά με διαφορετικούς ρόλους σε αυτό το ατέλειωτο θέατρο της υποκρισίας, της μετριότητας, του παραλογισμού και της προδοσίας!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: