Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤ: Επίδειξη δύναμης σε ανυπεράσπιστους μαθητές!





Εικόνες χιλιο-ιδωμένες.. σχόλια χιλιο-ειπωμένα...
Και κάθε επόμενη φορά, επιβεβαιώνεται και αποδεικνύεται το γενικό συμπέρασμα που επικρατεί στη συνείδηση αυτής της κοινωνίας. Η "Μονάδα Αποκατάστασης Τάξης", (Μ.Α.Τ.) σ' αυτούς τους καιρούς της ασύμμετρης εξαγοράς, ξεπουλήματος και προδοσίας, έχει αλοιωθεί τραγικά!.. έχει κατακλυσθεί πλέον απο "Μισθοφόρους Άνανδρους Τραμπούκους"(Μ.Α.Τ.). Κι αυτό είναι γεγονός και κοινή-θλιβερή διαπίστωση...

Σήμερα κακοποίησαν, πότισαν με χημικά και ασφυξιογόνα και χτύπησαν τα παιδιά μας.. τα δικά μας Ελληνόπουλα! Έκαναν και πάλι, οι θρασύδειλοι, επίδειξη δύναμης επάνω σε μιά ακόμα κατηγορία αδυνάτων και ανυπεράσπιστων της κοινωνίας μας: Τους μαθητές!..

Αυτοί οι Τραμπούκοι που στρατολογήθηκαν με βάση τη βίαιη συμπεριφορά και την κακότητά τους, τα ψυχικά τους προβλήματα απο παιδικά τραύματα και εμποδισμένες φιλοδοξίες.. Με βάση την αχρηστότητά τους σε κάθε άλλο υγιή και δημιουργικό τομέα της κοινωνίας μας.. Άτομα αγνώστου (σε εμάς) ποινικού μητρώου (ίσως και επικίνδυνοι κατάδικοι που απελευθερώνονται κάτω απο αυτή την.."ειδική συμφωνία προσφοράς τους στο σύστημα" - κατα τη γνώμη πολλών αναλυτών και ειδικών), αλλόφυλα δουλοπρεπή τομάρια αλλόφυλων αφεντικών, άψυχα κουφάρια με ανεκπλήρωτα απωθημένα..

Η ντροπή για τα ένδοξα Σώματα Ειδικών Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας!.. Αυτοί οι Μισθοφόροι Άνανδροι Τραμπούκοι, που κάποτε έτρεφαν την ακριβή φιλοδοξία (οι δυστυχείς!) να ενταχθούν στους τιμημένους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, στους δοξασμένους Λοκατζήδες, τα Ο.Υ.Κ. και τους Καταδρομείς μας! ..αλλά κρίθηκαν ανίκανοι για τέτοια τιμή, κι έμειναν οι φουκαράδες με το.. όνειρο στο χέρι!..

Όλοι οι Έλληνες θυμόμαστε με υπερηφάνεια εκείνη τη μεγαλειώδη ημέρα της 1ης Οκτωβρίου 2011, όταν τα αληθινά παληκάρια, οι τιμημένοι Έφεδροι Καταδρομείς μας, ντρόπιασαν αυτά τα λυσσασμένα σκυλιά της προδοτικής κυβέρνησης, περνώντας τις γραμμές τους και καταθέτοντας - μπροστά στα τρομαγμένα και έκπληκτα μάτια τους- στεφάνι στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.. Και τα σκυλιά αυτά, έχασαν κάθε διάθεση... γαβγίσματος, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και χαμήλωσαν τα μάτια μπροστά στο μεγαλείο και την αναμφισβήτητη ανωτερότητα των Εφέδρων μας!
Πόσο, αλήθεια, θρασύδειλα "αντράκια" φάνηκαν!.. 


Δικαίως, λοιπόν, σήμερα επιδίδονται με μοχθηρία, θρασυδειλία και μίσος, να επιδεικνύουν την "δύναμή" τους και να ξεσπούν τα απωθημένα τους επάνω σε ανίσχυρους και ανυπεράσπιστους ειρηνικούς διαδηλωτές πολίτες, σε ταλαιπωρημένους απόμαχους της εργασίας-συνταξιούχους, σε γυναίκες ηλικιωμένες μκαι μη, σε παιδιά!.. Εκδηλώνουν την θηριωδία και αναλγησία τους με κλωτσιές κατα πεσμένων στο έδαφος ανθρώπων.. και πετώντας... πέτρες!.. πόσο θλιβεροί και αξιολύπητοι, αλήθεια!.. Έχω την αίσθηση, οτι αυτά τα καθήκια του.. καθήκοντος που έχουν αποδεχθεί να υπερασπίζονται, και μάλιστα αντί αδράς αμοιβής και με ειδικά... bonus και προνόμια, αυτό το ανεπιθύμητο "κράτος" των εντολοδόχων και αντιπροσώπων ξένων κατακτητών, θα επιθυμούσαν διακαώς να ανάψει το "πράσινο φώς" που θα τους έδινε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν όπλα με αληθινές σφαίρες! Αυτό μαρτυρά εκείνη η.. άγρια χαρά και ικανοποίηση που ζωντανεύει με υπεροπτική ειρωνία στα πρόσωπά τους.. 
Άλλωστε.. τέτοια εκτόνωση θα ήταν λύτρωση για τέτοιους μισάνθρωπους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: