Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η Βαβέλ της εκλογικής σύγχισης





Αυτός είναι ο τόπος που οδηγούν την Ελλάδα αυτοί οι ελληνόφωνοι μισέλληνες, διορισμένοι εθνοκτόνοι και υπηρέτες των παγκόσμιων αξιωματούχων.. Τους ξέρεις καλά πιά, κρυφούς και φανερούς! 
Εκείνους που θριαμβολογούν και ανακυρήσσουν με έπαρση τους εαυτούς τους σωτήρες, αλλά κι εκείνους τους...
...'διαφωνούντες', της σιωπής και της απραξίας! 
Και είναι αυτοί που σήμερα ζητούν και πάλι την συγκατάθεσή σου με την ψήφο σου, για να νομιμοποιήσεις την ανομία τους.. για να σε μετατρέψουν σε 'εκούσιο εαυτοκτόνο'.. για να εξασφαλίσουν το άλοθι ως ισχυρό 'τεκμήριο αθωότητας', μέσα απο την σύγχιση, την πλάνη και τον διχασμό.. για να σε παρασύρουν στον δικό τους κατασκευασμένο μονόδρομο προς το θυσιαστήριο, εκείνοι που σου ζητούσαν να κάνεις θυσίες, ενώ στην πραγματικότητα η πρόθεσή τους είναι να θυσιάσουν εσένα τον ίδιο, τη ζωή σου, την οικογένειά σου, την υλική και ηθική περιουσία σου, και όλα όσα έχεις ως αρχές και αξίες και για τα οποία αξίζει να ζείς.. 



Για αυτούς, αποτελείς προσφορά ανθρωποθυσίας σε ένδειξη πλήρους υποταγής και αφοσίωσής τους στη μεγάλη πόρνη των εθνών, τη Βαβυλώνα.. εκεί που συγκεντρώνονται όλοι οι θησαυροί της γής.. και ο Πύργος της Βαβέλ που έχτισαν ξανά, συνεχίζει να υψώνεται με αναίδεια και να κομπάζει αλαζονικά και προκλητικά, αγνοώντας οτι η ιστορία επαναλαμβάνεται.. και το τέλος της ιστορίας συναντά τα ερείπια της υπεροψίας και της ματαιοδοξίας τους.. στο ίδιο, γνωστό παραμύθι αλλοτινής εποχής... 



Αυτή η χώρα, η πατρίδα μας, είναι βέβαιο και σαφές οτι κρατά τα κλειδιά των εξελίξεων και των εκβάσεων, σε διεθνές επίπεδο.. Είναι επίσης βέβαιο και σαφές οτι δεν μπορούμε να απαλλάξουμε ή να σώσουμε τον κόσμο απο αυτούς...
Αλλά, είναι ακόμα πιό βέβαιο και σαφές, οτι η δική μας Ελλάδα και εμείς οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς.. και είναι στο χέρι μας.. και η απόφαση δική μας.. και αξίζει κάθε τίμημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: