Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Οι αμείλικτοι αριθμοί και η ουσία των εκλογών




Ας βάλουμε σε μιά τάξη και στη σωστή σειρά τους αριθμούς στον πίνακα αποτελεσμάτων των εκλογών: 
  • Πρώτο "κόμμα" η αποχή (35%)
  • Δεύτερο "κόμμα" οι μή εκπροσωπούμενοι των μικρών κομμάτων που δεν μπήκαν στη Βουλή (συνολικά 19+%). 
Τα υπόλοιπα κόμματα ακολουθούν, όπως ξέρουμε. Κι αυτό, για να μάθουν να σέβονται και να υπολογίζουν τους...
.....αγνοούμενους και τους αγνοημένους (αφού δεν υπολογίζονται τα άκυρα-λευκά) του κατασκευασμένου στα μέτρα τους σαθρού εκλογικού νόμου, οι οποίοι αποτελούν το 54% του εκλογικού σώματος, και που - καλώς ή κακώς - δεν εκφράζεται απο τα πολιτικά κόμματα και -κυρίως- απο το πολιτικό προσωπικό που τα αποτελούν! 
Αλλά, ακόμα κι αν δεν υπολογίσουμε την αποχή, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα 4 κόμματα που δηλώνουν ευθαρσώς αντιμνημονιακά, και συγκεντρώνουν συνολικά το 42+% (ΣΥΡΙΖΑ+Ανεξάρτητοι+ΚΚΕ+Χ.Α.), τότε διαπιστώνουμε εύκολα και απλά, οτι πάνω απο 60% των ψηφοφόρων, απέρριψαν αποφασιστικά και θεαματικά τους δύο υπηρέτες και εραστές του μνημονίου, μαζί με τα αφεντικά και τα ανδρείκελά τους!

Έτσι λοιπόν, επειδή οι αριθμοί είναι αμείλικτοι!.. 
Κι ας το έχουμε υπ' όψιν μας αυτές τις ημέρες, που οι μελλοθάνατοι θα παίζουν ακόμα πιό έντονα με το μυαλό μας, προσπαθώντας να παραπλανήσουν ακόμα και τους εκλεκτούς, με δήθεν και σοβαροφανή επιχειρήματα περί καταστροφής και.. χάους...
Με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσουν να κρατηθούν.. με κάθε τίμημα!.. αλλά.. αυτά τα γελοία "επιχειρήματά" τους, μόνο τους... επιχειρηματίες του υποκόσμου που ανήκουν αφορούν - και όχι τον λαό! 
Ούτε με τον... διάβολο του Φάουστ δεν είναι σε θέση να κάνουν οποιαδήποτε συμφωνία πλέον.. και το ξέρουν!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: