Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η γελοιότητα περί "μετεκλογικού χάους"




Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν πίστεψαν οτι θα αντιμετώπιζαν αυτά που αντιμετωπίζουν ως οδυνηρή για αυτούς πραγματικότητα σήμερα, την επόμενη μέρα! 


Οι αντιπρόσωποι εντολοδόχοι των Γερμανών, τραπεζίτες, εθνικοί εργολάβοι και η αιμομεικτική "δικομματική" συμμορία τους σε κρίση πανικού...
...τα λαμόγια υποχείριά τους σε ακατάπαυστο καταστροφολογικό παραλήρημα... οι μαριονέττες φερέφωνα της αυλής τους σε αγώνα δρόμου για να αποδείξουν στα αφεντικά τους την αφοσίωσή τους, με το αζημίωτο, προσπαθώντας να σπείρουν στον κόσμο ληγμένους... ιούς μιας παλιάς, γνωστής μόλυνσης εγκεφάλου, που όμως σήμερα δεν ευδοκιμεί πλέον! 
Το αλαζονικό, σάπιο πολιτικό σύστημα μιας "ελιτ" αλλόφυλων και ορκισμένων ανθέλληνων που απομυζούσε το δημόσιο χρήμα για να επιβιώνει προκλητικά μέσ' τη χλιδή χρεωκόπησε και καταποντίστηκε! Και με λύσσα πλέον αντικρύζει το τέλος του!... με άναρθρες κραυγές και βρυχηθμούς εκτοξεύουν τις άνανδρες απειλές τους μήπως και πείσουν λίγους ακόμα.. Αδέσποτα σκυλιά, εγκαταλειμμένα απο την κοινωνία που δυνάστευαν ως χθές, αλλά και απορριπτέοι απο τα έως τώρα αφεντικά τους στην Ευρώπη των Γαλλογερμανών που υπηρετούσαν με.. δέος και αξιοθαύμαστο ζήλο! 

Και απόμειναν ξεκάρφωτοι στο πουθενά και με τους βρόγχους να πιέζουν ήδη ασφυκτικά το λαιμό τους.. Όλο το σάπιο οικοδόμημα που με τη 'σοφία' της απάτης τους έστησαν μέσα στην πατρίδα μας και το βάφτισαν "κράτος" (τους) κατέρρευσε με πάταγο, μέσα σε μια νύχτα... τη νύχτα της 6ης Μαϊου που θα θυμούνται ως τον τελευταίο βρυχηθμό τους!
Και τώρα αντιμετωπίζουν το άγνωστο και μιά αδιόρατη επερχόμενη απειλή, συλλογικά και ατομικά, που θα θα σημάνει και το οριστικό, άδοξο και ατιμωτικό τέλος τους!.. το ξέρουν καλά... το περιμένουν... και τρέμουν!..
Οι εχθροί αυτού του λαού είναι απελπισμένοι, χαμένοι στις ψευδαισθήσεις τους, συντετριμμένοι.. Και δικαίως!.. Και σαν καταχθόνιοι δαίμονες, υψώνουν αυτές τις μέρες, με όση δύναμη μπορούν να διαθέτουν, σαν αμετανόητοι μελλοθάνατοι, απειλητικά γαυγίσματα δείχνοντας τα δόντια τους, μήπως και με την ύστατη κραυγή αγωνίας τους κατορθώσουν να αποτρέψουν το αναπότρεπτο.. και απειλούν ασύμμετρα και με έκδηλο το... καταθλιπτικό τους παραλήρημα "προειδοποιούν", με ιδιαίτερη κακία, μοχθηρία και με επιθετκό - απειλητικό τόνο.. και παριστάνουν τους... προφήτες, με "επιχειρήματα" που είναι για... επιχειρηματίες, σαν αυτούς και το συνάφι τους.. και προωθούν μεθοδευμένα και ύπουλα την τρομοκρατία του σκοταδισμού που υπηρετούν πιστά, δήθεν περί της διάλυσης και καταστροφής της Ελλάδας, της ακυβερνησίας, της στάσης πληρωμών, της χρεωκοπίας, του χάους... των εικόνων αποκάλυψης με κλειστές τράπεζες, επιδρομές και λεηλασίες στα σούπερμάρκετ, λιθοβολισμούς στους δρόμους, ελεύθερους σκοπευτές με... καλάσνικοφ στις ταράτσες... επέμβαση του στρατού με.. τανκς στους δρόμους και.. βομβαρδισμούς!.. εισβολή εξωγήϊνων με όπλα μαζικής εξόντωσης...πλημμύρες... τσουνάμια και στις τρείς θάλασσες... σεισμοί μέχρι και 10 ρίχτερ... πτώση κομήτη απο το διάστημα... σύγκρουση γαλαξιών, έκρηξη της Σελήνης και νέο.. big - bang... αφανισμό... και... και... και.. (!!!)
Και όλα αυτά, επειδή η Ελλάδα τους απέρριψε, θεαματικά και οριστικά, ως ξένο σώμα.. και η Ελληνική κοινωνία ξερίζωσε αυτές τις δυο - τρεις οικογενειακές συμμορίες που επί δεκαετίες λυμαίνονταν τον τόπο, και τους έστειλε στην κόλαση ανεπιστρεπτί!.. 

Και ναι, ίσως όντως να συμβούν πολλά απ' αυτά, ή και όλα.. αλλά.. στο δικό τους παρακράτος και μόνο!.. γιατί.. αλοίμονο αν η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς αυτές τις διεφθαρμένες συμμορίες, που - εκ του αποτελέσματος - το μόνο που προσέφεραν στην πατρίδα και στην κοινωνία μας, στο πέρασμα του χρόνου, ήταν να κάνουν πραγματικότητα την δυστυχία και όνειρο την ευτυχία για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα!

Στις επόμενες ημέρες, και εν όψει των αναμενόμενων επαναληπτικών εκλογών, οι κραυγές, τα ουρλιαχτά και τα γαυγίσματά τους θα επιδεινωθούν δραματικά.. θα τρυπούν τα αυτιά μας και θα απειλούν να μεταλλάξουν όσα μυαλά μπορέσουν, εκείνων που θα τους ακούν.. Αλλά το μόνο που θα κατορθώσουν θα είναι να ξεπεράσουν και τους εαυτούς τους σε γελοιότητα!

Κι εμείς, ας θυμηθούμε τις "Σειρήνες του Οδυσσέα", κι ας "δεθούμε γερά στο κατάρτι" του πλοίου μας για να μην υποκύψουμε στην πλάνη... γιατι.. αρκετά διαρκεί αυτό το ταξίδι, και έχει έρθει ο καιρός να πλεύσουμε, σταθερά και αποφασιστικά, με προορισμό την Ιθάκη που ήδη άρχισε να διακρίνεται στον ορίζοντα και που μας ανήκει και μας αξίζει δικαιωματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: