Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αυτή η πατρίδα... "προώρισται να ζήσει και θα ζήσει"..





«Ουαί εις εσάς Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριταί.. οδηγοί τυφλών, τον μεν κώνωπα διϋλίζετε, την δε κάμηλον καταπίνετε..» (Ιησούς)
...και μάλιστα την καταπίνετε... αμάσητη - συμπληρώνω εγώ!...


Όταν αυτός ο τόπος αποκτήσει ανεξάρτητους, έντιμους, μαχόμενους και με ήθος δημοσιογράφους, που θα θέτουν την αυτοεκτίμηση και την αξιοπρέπειά τους υπεράνω του δέλεαρ της διαφθοράς, που δεν θα διαπραγματεύονται το λειτούργημα αντικειμενικής διαμόρφωσης της κοινής γνώμης με αντάλλαγμα την υποτέλειά τους στα αφεντικά τους (τραπεζίτες - καναλάρχες - μεγαλοεργολάβους), οι οποίοι ελέγχουν και την εκάστοτε εξουσία (πολιτική, θεσμική/δικαστική, εκτελεστική) ομοίως μέσω υπαλληλικής σχέσης, τότε ίσως αποκτήσει αυτός ο τόπος και τους ανάλογους έντιμους και αξιοπρεπείς πολιτικούς που του αξίζει..
Δεν τρέφω αυταπάτες.. άλλωστε, με τα ''αν'', τα ''ίσως'' και τα ''αλλά'' δεν οδηγήθηκε ποτέ κανένας πουθενά..
Και αναπόφευκτα πλέον διανύουμε τις ημέρες της ολοκληρωτικής διάλυσης που επέρχεται με την ταχύτητα του ανέμου πριν την καταιγίδα.. Διαισθητικά αυτός ο λαός το γνωρίζει, το νιώθει, πέραν των όποιων αναλύσεων και... επιστημονικών ερμηνειών και προτεινόμενων - δήθεν - λύσεων..

Σήμερα, όλοι οι πρωταίτιοι, σχεδιαστές και κατασκευαστές αυτής της κρίσης και της εξαθλίωσης της κοινωνίας μας, αυτοί που ατιμώρητοι - υπόλογοι για εθνικά κακουργήματα, εσχάτη προδοσία και συνειδητή - προσχεδιασμένη γενοκτονία των Ελλήνων, που την διαπράττουν μεθοδικά και ύπουλα, τιμώντας τις υποσχέσεις τους στα μεγάλα αφεντικά τους, όλοι αυτοί κυκλοφορούν προκλητικά ελεύθεροι κουνώντας μας το δάκτυλο με το γνωστό φασιστικό τους τουπέ, αυτοί που ψηφοθήρισαν εξαπατώντας τον λαό μας, που επέβαλλαν τα μνημόνια και τα εφαρμοστικά μέτρα θανάτου μιας ολόκληρης κοινωνίας με την βίαιη καταστολή εκατομμυρίων πολιτών που γέμισαν τις Ελληνικές πλατείες και τους δρόμους, αυτοί που απαξίωσαν το Σύνταγμα του κράτους και παραβίασαν κάθε νομιμότητα με την ασυλία και την ανομία τους, αυτοί που ώθησαν χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία και εκατομμύρια παιδικές ψυχές στη στέρηση κάθε μορφής, στην κατάθλιψη και το φόβο... αυτοί και οι συνεργοί τους στα Μ.Μ.Ε., με ιδιαίτερη λύσσα και με την ...ευλάβεια του προσκυνητή, ασκούν την ύστατη  -αλλά και μάταιη - τρομοκρατία στοχεύοντας με κάθε τρόπο στη σύγχιση και τη διάσπαση της κοινωνίας, μέσα απο ανύπαρκτα κατασκευασμένα διλήμματα περί... "σωτηρίας"!
Και τολμούν να μιλούν για... "καθωσπρέπει συμπεριφορές" και για.. "πολιτισμένους διαλόγους"... ευγενείς και αγενείς μπερδεύονται... γλυκά σε ένα συνοθύλευμα κρινόμενο απο αυτούς κατα τα καλά και συμφέροντά τους.. Αλλά δεν υπολογίζουν τη στιγμή που θα'ρθει αναπόφευκτα, όπου και οι κρίνοντες κρίνονται... και θα κριθούν!

Τολμούν να μιλούν για ανησυχητική αύξηση της βίας και να δηλώνουν οτι "η βία γεννά βία".. ποιοί; αυτοί οι ίδιοι οι εκφραστές της φασιστικής - παρακρατικής βίας, λόγω και έργω κάθε μορφής!.. Οι εκφραστές του Ευρωπαϊκού γερμανο-φασισμού της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και της παρέας τους, αυτοί οι εγχώριοι ελληνόφωνοι αλλόφυλοι που εισήγαγαν τις ναζιστικές μεθόδους και συμπεριφορές σε αυτό τον ειρηνικό και φιλήσυχο λαό.. αυτοί οι επίορκοι με τον παρακρατικό στρατό των μισθοφόρων αγνώστου ταυτότητας που χρυσοπληρώνουν για να εξαγοράζουν την ασφάλεια και την ζωή τους ακόμα, απο τα χέρια του λαού των προδομένων Ελλήνων!..
Τώρα εισπράτουν και οι ίδιοι τη βία και ξέρουν πως δεν θα υπάρξει επιστροφή πλέον, ούτε η δολοφονική καταστολή τους θα αρκεί για να σταματήσει αυτή τη βία που συνεχώς μεγαλώνει, και ένας Θεός ξέρει σε ποιά μεγέθη και μέχρι ποιού σημείου θα κλιμακωθεί εναντίον τους..

Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά και πρωτόγνωρα.. και κάτω απο αυτές τις συνθήκες που οι ίδιοι δημιούργησαν, ο "καθωσπρεπεισμός" και η "πολιτισμένες συμπεριφορές" είναι.. "ψιλά γράμματα"!
Το ένστικτο επιβίωσης μιας κοινωνίας δεν μπορεί να προβλεφθεί.. η ανεξέλεγκτη φτώχεια και εξαθλίωση γεννά ήδη μια νέα διάσταση ανεξέλεγκτης αντίδρασης, γιατι.. τα όμοια γεννούν όμοια! Και τότε δεν θα μιλάει κανείς για.. χαστούκια, αλλα.. πολύ πιθανόν να μιλάει για.. απώλειες ζωής των εχθρών του λαού! Ναι, είναι κοινό μυστικό σε ξένους και ντόπιους, σε Ευρωπαίους και ΄Ελληνες αξιωματούχους που είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής.. έρχονται πολύ άσχημες μέρες - και είναι ήδη στην πόρτα μας, ανεξάρτητα του αποτελέσματος των εκλογών, ανεξάρτητα των... κυβερνητικών συνδυασμών, ανεξάρτητα εντός ή εκτός Ευρώπης και "ευρώ ή δραχμής"!.. Το ξέρουν πολύ καλύτερα εκείνοι που το έχουν ήδη σχεδιάσει και που ήδη βρίσκονται στο εκτελεστικό στάδιο του αρχικού σχεδίου τους που -πράγματι- έχει ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία για αυτούς.. αλλά..

Έρχονται στο νού μου οι σκέψεις και τα λόγια ενός σοφού..
Αυτή η πατρίδα δεν απελευθερώνεται πλέον, ούτε με εκλογές, ούτε ειρηνικά.. είναι αδύνατον! Οι λόγοι πολλοί και τα επιχειρήματα που δικαιώνουν τις αιτίες ακόμα περισσότερα.. οι πολλοί -πιστεύω- γνωρίζουμε πλέον..
Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό και το σύστημά του είναι πλέον παρελθόν.. ανάξιο λόγου και κάθε ίχνους εμπιστοσύνης στο σύνολό του, έστω κι αν με δυσκολία μπορεί να διαπιστώσει κάποιος μερικές ελάχιστες μεμονομένες εξαιρέσεις σε πρόσωπα μετρημένα στα δάκτυλα...
Αυτή η πατρίδα ή θα χαθεί ή θα σωθεί απο τα χέρια των προδοτών της.. αυτό είναι και το μόνο..."δίλημμα" - αν πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένα δίλημμα!..

Όλα αυτά που έρχονται, όσο κι αν τα απευχόμαστε, εκείνοι τα γνωρίζουν ήδη.. και καμμία σχέση δεν έχουν με όλα τα διλήμματα που χρησιμοποιούν για να παραπλανήσουν.. και καμμιά επίσης σχέση δεν έχουν με τις εκλογές, όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα.. Γιατι αυτό που ορθώνεται μπροστά μας πλέον, είναι απείρως μεγαλύτερο και ουσιωδέστερο απο κάθε τί άλλο..

Αυτή η πατρίδα... "προώρισται να ζήσει και θα ζήσει".. 
Η σωτηρία της όμως περνάει απο το μονοπάτι της καταστροφής.. όπως και η πορεία προς τον παράδεισο περνάει μέσα απο το μονοπάτι της κόλασης.. Κι αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μας κάνει άξιους -ως λαό και ως Έθνος- να λάβουμε το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα της Αναγέννησης..


Δεν υπάρχουν σχόλια: