Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

έτσι απολύτως... Απολύτως... ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!




Κάποια αποτυχημένα πειράματα γεννετικής, απέδειξαν οτι ο συνδυασμός γονιδίων απο άνθρωπο και απο κτήνος δημιουργεί ένα υβρίδιο, το οποίο μετεξελίσσεται σε απροδιόριστο ον.. Ένα απροσδιόριστο μόρφωμα με ανθρωπόμορφο σχήμα, στο οποίο επικρατούν τα κτηνώδη ένστικτα....
Η αναλγησία και ο μισανθρωπισμός του είναι τα εξέχοντα χαρακτηριστικά αυτού του κτήνους... Και ο Βενιζέλος είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας συνομοταξίας που αποτελείται απο πολλούς ακόμα, σαν αυτόν, εκδηλωμένοι ή μή!.. 


Δυστυχώς για την Ελλάδα... ευδοκίμησαν με την ανοχή και την αδιαφορία μας.. και κατάφεραν να ανέλθουν στα πολιτικά αξιώματα και να κρατούν δέσμια την εξουσία και να μεταλλάσσουν και τους -κάποτε- υγιείς...
Αυτά τα κτήνη έχουν το θράσσος να χτυπούν το χέρι στο τραπέζι και να μας κουνούν απειλητικά το δάκτυλο.. Προφανώς, θεωρούν τους φυσιολογικούς ανθρώπους όντα κατώτερης υπόστασης και αξίας, θεοποιώντας τους εαυτούς τους..
Τελικά.. τέτοια κτήνη πεθαίνουν αμετανόητα και βρίζοντας τα θύματά τους, ακόμα και την ύστατη στιγμή της κυριαρχίας τους, ακόμα και επάνω στο ικρίωμα με τη θηλειά περασμένη απαξιωτικά στο λαιμό τους, ένα δευτερόλεπτα πριν την τελευταία πτώση θανάτου στο κενό της αβύσσου, απ' όπου και προήλθαν..
Έτσι ...απολύτως
....απολύτως
....Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ ! ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια: