Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ στη μόλυνση των ΜΜΕ




Σαρωτική επιδημία λύσσας έχει απλωθεί στα ανώτερα και ανώτατα στρώματα της γνωστής συμμορίας του πολιτικού υπόκοσμου "Νέα Πασοκρατία", του δικομματικού συστήματος της πολιτικής αλητείας που λυμαίνεται τον τόπο και εξακολουθεί να καταληστεύει και να διαλύει την κοινωνία μας.... 

Η απελπισία τους επιδεινώνει τα συμπτώματα της μόλυνσης, που εκδηλώνεται πλέον επικίνδυνα, με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, με αφρούς να βγαίνουν ανεξέλεγκτα απο το στόμα τους συνοδεύοντας τα απελητικά τους παραληρήματα, με δολοφονική εμπάθεια και φθονερό μίσος κατά παντός! 
Ιδιαίτερα επιδίδονται στην αλληλοεξόντωση με σαρκοβόρες τάσεις, λόγω του έμφυτου ενστίκτου επιβίωσης, σε μιά μάταιη και ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν το επερχόμενο τέλος τους, που ήδη το βλέπουν να διαγράφεται άδοξο και θλιβερό! 

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή λοιπόν απο την υγιή κοινωνία μας και να διατηρούμε ασφαλείς αποστάσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τεθούν σε αυστηρή καραντίνα.. Να φροντίσουμε και να διατηρούμε το μυαλό μας καθαρό και ανέπαφο απο κάθε προσπάθεια διασποράς της μόλυνσης εκ μέρους τους, μιας και στις επόμενες ημέρες αναμένεται η βίαιη και σφοδρή επίθεσή τους, σε μια ολοκληρωτική, ύστατη προσπάθεια να μολύνουν όσους περσσότερους υγιείς μπορούν!.. και να θυμόμαστε:
Η μόλυνση είναι κολλητική... η υγεία όχι! ;-)


Δεν υπάρχουν σχόλια: