Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Με ένα ευχαριστώ από καρδιάς




Νιώθω τη μεγάλη ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους ανταποκρίθηκαν θετικά στο συγκεκριμένο θέμα που αφορά στο τραγούδι μου "Νόμιζα", και κυρίως τα παιδιά των ραδιοφώνων, τους μουσικούς παραγωγούς που επέδειξαν ιδιαίτερα συγκινητική στάση, και με τον τρόπο αυτό με τίμησαν με τις δημοσιεύσεις τους και τα υπέροχα λόγια τους. 
Και πιο συγκεκριμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο radio energy 96.6 Καβάλας, και ιδιαίτερα τον κ. Δεμερτζή Ιωάννη, και την κα Κική Βασιλειάδου, σε όλα τα παιδιά στο tralala.gr και ιδιαίτερα στον κ. Θάνο Κωτσιόπουλο και την κα Ηλέκτρα Λημνιού


Όλοι τους πήραν το θέμα προσωπικά. Ευθυγραμμίστηκαν με το κοινό αίσθημα δικαίου, που είναι αλλάνθαστος οδηγός των ανθρώπων που εκφράζουν την εντιμότητα, την αντικειμενικότητα και την επαγγελματική ευθύνη, που είναι απαραίτητα στοιχεία ειδικά στο χώρο των μουσικών ραδιοφώνων κάθε μορφής - γιατί όπως λέγαμε εμείς οι παλαιότεροι και ειδικά οι δημιουργοί, το ραδιόφωνο είναι για εμάς η ψυχή μας, και η φωνή της καρδιάς μας, που φτάνουν και αγγίζουν και τις καρδιές του κόσμου!


Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά λοιπόν, όχι μόνο γιατί ικανοποίησαν το δίκαιο αίτημα μου αμέσως μόλις ενημερώθηκαν, αλλά και γιατί υπάρχουν στο χώρο, σε σημερινές δύσκολες εποχές ανταλλαγής συνειδήσεων, εξαγορών, συμβιβασμών και συμφέροντος, για να φυλάνε Θερμοπύλες και να υπερασπίζονται τις υγιείς προϋποθέσεις επικοινωνίας και ενημέρωσης που τόσο έχουν ανάγκη οι ακροατές τους, δημιουργώντας μία σχέση υπευθυνότητας και αλληλοσεβασμού.

Προσωπικά νιώθω περήφανος γιατί η Ελληνική Μουσική ταξιδεύει στο μέλλον σε καλά χέρια και με ασφάλεια, χάρη σε όλα αυτά τα παιδιά.

Ευχαριστώ επίσης και όλα τα παιδιά και τους διαχειριστές των διαφόρων Blogs και ιστοσελίδων για το ενδιαφέρον τους και την τόσο θετική τους αντιμετώπιση επάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Παιδιά, να είστε όλοι καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: