Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο πρώτος κύκλος και η ηθική δικαίωση




Η ηθική αποκατάσταση ολοκληρώθηκε. Ονειρευόντουσαν το θρίαμβο και πανηγύριζαν τη... "σίγουρη επιτυχία" τους, με αλαζονεία, με αναίδεια και με έπαρση. Τελικά τους βρήκε ο ...πανωλεθρία-μβος!!!!
Σήμερα έκλεισε ο πρώτος κύκλος της δικαίωσής μου, κατά αυτών που αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν την ανοχή και την υπομονή μου, σφετεριζόμενοι το τραγούδι μου («ΝΟΜΙΖΑ»), χωρίς - φυσικά - την άδειά μου, και παρά την άμεση και έντονη διαμαρτυρία μου και την αμετάκλητη απαγόρευσή μου! Παρά τις προειδοποιήσεις μου, καταπάτησαν τα Πνευματικά δικαιώματα και την νόμιμη κυριότητα της Πνευματικής μου Ιδιοκτησίας, γεγονός για το οποίο προβλέπονται ιδιαίτερα αυστηρές ποινές, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς!  Αξιοποίησαν στο μέγιστο την... θρασυδειλία τους, σκοπεύοντας αυτοί οι καιροσκόποι - τυχοδιώκτες καθαρά σε οικονομικό τους όφελος απο την χρήση και εκμετάλλευση του παράνομου ηχογραφήματος, αλλά δυστυχώς γι'αυτούς ο νόμος του δικαίου είχε τον τελευταίο λόγο:
Όλες οι εξαγγελίες, αλλά και τα ψέματα προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχιση, όλα μηδενίστικαν! Έπεσαν στο κενό της ματαιοδοξίας τους. Είχαν προειδοποιηθεί! 


Τα Διεθνή δίκτυα, όπως Youtube, rapidshare, google, κλπ, τους αφαίρεσαν το κατασκεύασμα της παρανομίας τους, και μαζί την υποκρισία, την αναίδεια και την φθηνή ιδιοτέλειά τους! Ο χώρος του διαδικτύου είναι πολύ ευαίσθητος σε θέματα κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας (αποδεδειγμένης) και με αμεσότητα στην πράξη το απέδειξε περίτρανα, δυστυχώς γι'αυτούς!


Σήμερα έκλεισε ο πρώτος κύκλος αποδεκατίζοντας ολοκληρωτικά μία - μία όλες τις παράνομες ενέργειες τους ως τώρα, επιστρέφοντας τους στο απόλυτο μηδέν! Και δεν τελειώνει εδώ. 
Παρόλα αυτά συνεχίζουν, σαν αμετανόητοι εραστές της απάτης, τις απελπισμένες προσπάθειες να κρατηθούν "ζωντανοί", ανεβοκατεβάζοντας σε διάφορες ιστοσελίδες το παράνομο κατασκεύασμα τους όλη την ημέρα, ξανά και ξανά, αλλάζοντας μια τον τίτλο (το τιτλοφόρησαν «Σ'ΑΓΑΠΩ» τώρα!), μια τις φωτογραφίες, και άλλα τέτοια φαιδρά προς ολοκληρωτική τους γελοιοποίηση, στην απέλπιδα προσπάθεια τους να εξαπατήσουν τους αυτόματους μηχανισμούς αναγνώρισης παραβιάσεων πνευματικής ιδιοκτησίας που έχουν οι μεγάλοι κοινωνικοί ιστότοποι, δεδομένου ότι έχει ήδη γίνει επίσημη και επώνυμη καταγγελία από εμένα προσωπικά και η οποία έχει άμεσα δικαιωθεί και έχει γίνει αποδεκτή.  
Αυτοί οι δύο κοινοί απατεώνες, ο Dj και ο ηχολήπτης της γνωστής σκοτεινής και περιθωριακής συμμορίας, έβγαλαν και τις μάσκες τώρα, αποκρύπτοντας μέχρι και το όνομα του ίδιου του δημιουργού! Είναι φανερό ότι η απόγνωση τους οδηγεί σε λάθη επί λαθών δυσχαιρένοντας καθημερινά τη θέση τους, ενώ η κάθε κατάπτυστη ενέργειά τους αποτελεί ταυτοχρόνως και ομολογία της παρανομίας τους! Αυτό θα πει υπόκοσμος από κουφάρια του περιθωρίου και της ανυπαρξίας, που οι μοναδικές τους εμπνεύσεις διοχετεύονται και "αξιοποιούνται" μόνο στην... κλοπή και στην εξαπάτηση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες τις καταγραμμένες τους πράξεις!..  
Αλλά ....
Ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος ολοκληρώνεται πλέον και μέσα από τις επίσημες, νόμιμες διαδικασίες εις βάρος τους προς τιμωρία και συνετισμό τους, αλλά και προς παραδειγματισμό για κάθε επίδοξο μιμητή τους. Και τον λόγο έχουν τα Ελληνικά Δικαστήρια -αστικά και ποινικά- μέχρι τέλους, όπως τους το υποσχέθηκα και γραπτώς!


Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να καθαρίσει αυτός ο χώρος από τέτοια παρασιτικά στοιχεία για το καλό της μουσικής και για την καλή μουσική! 


Ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους εσάς για το ενδιαφέρον που δείξατε αλλά και για την άμεση ανταπόκριση σας σ'αυτή την προσωπική μου υπόθεση!


Όσο για το "ΝΟΜΙΖΑ" συνεχίζει το ταξίδι του αμέριμνο στο χρόνο, με όχημα τις καρδιές εκείνων που το αγάπησαν καθώς και όσων ακόμα θα το αγαπήσουν στην πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: