Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Παραμονή στην ακυβερνησία - Στόχος το χάος!




Οδεύουμε και επίσημα στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση ακυβερνησίας, όπως ακριβώς έχει προσχεδιαστεί απο την εξωτερική και εσωτερική τρόϊκα, για τους λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν και που εξυπηρετούν τα επόμενα φιλόδοξα σχέδιά τους.. Οι απειλές περί (επίσημης) πτώχευσης, που αποτελούσε το κυρίαρχο εκβιαστικό τους επιχείρημα, πάλιωσε και ξεθώριασε πιά, και δεν αποτελεί τρομοκρατική απειλή απο τη μεγαλύτερη μερίδα της κοινωνίας μας, που -έτσι κι αλλιώς- βιώνει την πτώχευση στην καθημερινότητα της απελπισίας και της προσμονής των χειρότερων, σε ένα μέλλον ανύπαρκτο!.. 
Τώρα διαχέουν, μεθοδικά και τεχνηέντως, απειλητικά σενάρια επερχόμενου πολέμου (είτε εμφύλιου, είτε με την Τουρκία), προσπαθώντας να μας..."συμφιλιώσουν" με αυτή την ιδέα, στα πλαίσια της ήδη απειλούμενης παγκόσμιας σύρραξης στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο..

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιό κοντά θα μας φέρνουν στο επαίσχυντο δικό τους οργανωμένο σχέδιο της τελικής "χαριστικής βολής" κατά της πατρίδας μας.. το απόλυτο χάος, όπως έχει εξ αρχής προβλεφθεί και οργανωθεί με... αξιοθαύμαστο συντονισμό, εναντίον του λαού μας.. 
Πίσω απο το θέατρο του αίσχους αυτών των φτηνών - αλλά ακριβοπληρωμένων - ηθοποιών, με φόντο το δράμα μιας ολόκληρης Ελληνικής Κοινωνίας, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εξόδου τους απο τη χώρα μας, και επιμελούνται τις τελευταίες απαραίτητες τακτοποιήσεις της μετάβασης και διαμονής τους σε θέρετρα της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Μάταια όμως.. 
Πολύ σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ίδιες τις παγίδες που έστησαν σ'αυτή την χιλιοπροδομένη πατρίδα.. θα συνειδητοποιήσουν οτι τόση απύθμενη προδοσία, τόση υποκρισία και ψέμμα, όλα έγιναν για το τίποτα!.. 
Και ο πόλεμος που τόσο επιθυμούν, που προσδοκούν να ισοπεδώσει και να αφανίσει την Ελλάδα μας απ' τον χάρτη, ίσως να'ρθει, ίσως και όχι.. 

Όμως, επειδή τα πάντα "εν σοφία" συμβαίνουν, ας ξέρουν αυτό που όλοι μας κατα βάθος γνωρίζουμε:
  • Άν γίνει πόλεμος, η ανθρωπότητα θα χαθεί. 
  • Αν δεν γίνει πόλεμος, η ανθρωπότητα θα αποκτηνωθεί..
Και η ανθρωπότητα έχει ήδη προ πολλού παραβιάσει τις κόκκινες γραμμές.. και η τελική απόφαση στο δίλημμα αυτό, είναι πέρα απο ανθρώπινα μυαλά και χέρια.. 

Το μόνο σίγουρο - ας το μάθουν καλά - είναι οτι αυτή η μεγάλη και αθάνατη Πατρίδα, θα αναδυθεί μέσα απο τις στάχτες της, την ώρα που έθνη και λαοί της οικουμένης θα καταποντίζονται στην άβυσσο!
Όσοι απο τους ορκισμένους εχθρούς της, εντός και εκτός, θα καταφέρουν να επιζήσουν απο τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν σύντομα, θα το επιβεβαιώσουν-προς απέραντη θλίψη τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: