Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση Στρατιωτικών ε.ε & ε.α στη Θεσσαλονίκη. 13-03-13




Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©



Μετά την μεγάλη και θεαματική συγκέντρωση στην Αθήνα, ήρθε η σειρά της όμορφης Θεσσαλονίκης μας να φιλοξενήσει τη φωνή των αποστράτων και εν ενεργεία (ε.α. & ε.ε.) των Ενόπλων μας Δυνάμεων.
Σήμερα Τετάρτη 13-03-13 και ώρα 13:00 στο κέντρο (πλατεία Αριστοτέλους) σε κοινή συγκέντρωση με το λαό, και με την πρόθεση να περάσουν ένα αυστηρό και ηχηρό μήνυμα προς την ελληνόφωνη τρόϊκα της ανομίας και της αναισθησίας, αλλά και προς κάθε ξένο κέντρο που φιλοδοξεί να κυριαρχεί και να ορίζει τις τύχες των Ελλήνων με την ανοχή και την πλήρη υποτέλεια των εδώ.. διορισμένων διοικητών τους! Το μήνυμα των ενστόλων σκληρότερο από ποτέ, περιέχει δεσμευτικές δηλώσεις και αποκαλύπτει πρωτοφανή αποφασιστικότητα, αν κρίνουμε από το συνοδευτικό βίντεο, αλλά και τις δεσμευτικές - ως προς τις προθέσεις τους- εξαγγελίες στην πρόσφατη δημοσιευμένη ανακοίνωση, που αποτελεί σαφώς "άνοιγμα" προς τους πολίτες!....

Ας θυμηθούμε αυτή την γραπτή τους ανακοίνωση, για να έχουμε σημείο αναφοράς, συγκριτικά με τον σκοπό της συγκέντρωσης, η οποία δεν θα είναι η τελευταία, αλλά θα ακολουθήσουν πολλές στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά μας!... Και ας ελπίσουμε ότι τα αιτήματά τους θα μετατραπούν επιτέλους σε απαιτήσεις, και ότι θα υπερισχύσει το "Υπεράνω όλων η Πατρίς" ως πρώτιστος στόχος, δικαιώνοντας και το θεαματικό κλείσιμο αυτού του βίντεο με τα λόγια: "ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ - ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ"!
Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής, η οποία κλείνει επίσης θεαματικά με την υπόσχεση «Την Πατρίδα ουκ ελλάσσω παραδώσω»:

Αγαπητέ Έλληνα και Αγαπητή Ελληνίδα.

Τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στις Πολεμικές Σημαίες και τους Ηρωικούς Νεκρούς πολεμικής και ειρηνικής περιόδου.

Θεωρούμε ότι οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων οδηγούν τη Χώρα στη διάλυση και την Εθνική καταστροφή. Πιστοί στις εντολές της τρόικας φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους Έλληνες, και προετοιμάζουν το δρόμο για την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στις ληστρικές ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου κοτζαμπάση.

Η Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια στοχοποιούνται και τα στελέχη των ΕΔ & ΣΑ περιφρονούνται οδηγούμενα μεθοδευμένα στην πλήρη οικονομική και ηθική εξαθλίωση.

Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση, καθ’ υπαγόρευση της τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη βουλή.

Το πολιτικό σύστημα και οι βολεμένοι εκπρόσωποί του ζητούν συνεχώς από τους Έλληνες περισσότερες θυσίες ενώ οι ίδιοι ζουν πολυτελώς χωρίς να εννοούν να μειώσουν κανένα από τα προνόμιά τους.

Για την ανατροπή όλων αυτών
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τη φωνή των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ως εδώ η Εθνική ταπείνωση και η διάλυση της Χώρας.

Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική εξαθλίωση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δίκαιη και χωρίς διακρίσεις, έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, αντιμετώπιση των στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.

Ζητάμε να εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.

Οι θυσίες να ξεκινήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ από πάνω προς τα κάτω και οι πολιτικοί να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.

Εμείς Υποσχόμαστε:
«Την Πατρίδα ουκ ελλάσσω παραδώσω» 



Δεν υπάρχουν σχόλια: